Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Nigel Farage, în Parlamentul European: Când am venit aici în urmă cu 17 ani afirmând că vreau să conduc o campanie pentru ieșirea Marii Britanii din UE, toți ați râs de mine. Acum nu mai râdeți, nu-i așa? (VIDEO)

Nigel Farage, în Parlamentul European: Când am venit aici în urmă cu 17 ani afirmând că vreau să conduc o campanie pentru ieșirea Marii Britanii din UE, toți ați râs de mine. Acum nu mai râdeți, nu-i așa? (VIDEO)

Un articol de: - 28 Iun 2016, 15:03
Nigel Farage, în Parlamentul European: Când am venit aici în urmă cu 17 ani afirmând că vreau să conduc o campanie pentru ieșirea Marii Britanii din UE, toți ați râs de mine. Acum nu mai râdeți, nu-i așa? (VIDEO) Externe

Deputatul britanic eurosceptic Nigel Farage, unul dintre cei mai vehemenți susținători ai ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană a fost huiduit marți în Parlamentul European, informează AFP. Replica lui pentru cei nemulțumiți că l-au văzuit în plenul Legislativului european a venit imediat.

"Nostim, nu-i așa? Când am venit aici (la Bruxelles) în urmă cu 17 ani afirmând că vreau să conduc o campanie pentru ieșirea Marii Britanii din UE, toți ați râs de mine. Acum nu mai râdeți, nu-i așa?", a spus Nigel Farage, declarațiile sale fiind primite cu huiduieli, dar și cu câteva aplauze.

Nigel Farage, în Parlamentul European

Farage a mai spus despre colegii săi din Parlamentul European că nu au avut "niciodată un loc de muncă real, nu au lucrat niciodată în afaceri sau în comerț, nu au creat niciodată nici cel mai mărunt loc de muncă în viața lor”.

De asemenea, liderul UKIP a estimat că Marea Britanie nu va fi singurul stat care părăsește Uniunea Europeană.

"Fac o predicție: Marea Britanie nu va fi ultimul stat care părăsește UE", a spus acesta.

"Mi-ar plăcea, domnule Farage, să dezbat cu dumneavostră, amândoi avem simțul umorului, dumneavostră îl aveți, eu îl am. Regret nespus că este ultima oară când putem dezbate deoarece nu veți mai reveni", i-a replicat președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

O reacție a venit și din partea lui Marine Le Pen, liderul partidului fracez de extremă dreapta, Frontul Național.

Brexit este "de departe evenimentul istoric cel mai important pe care l-a cunoscut continentul nostru de la caderea Zidului Berlinului. (...) Este o palmă pentru susținătorii unui sistem european bazat pe frică și pe minciună", a precizat aceasta.

Citeşte mai multe despre:   Parlamentul European,   Brexit