Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Nigel Farage, umilit în direct de un ascultător al unui post de radio britanic (VIDEO)

Nigel Farage, umilit în direct de un ascultător al unui post de radio britanic (VIDEO)

Un articol de: - 19 Iul 2016, 14:23
Nigel Farage, umilit în direct de un ascultător al unui post de radio britanic (VIDEO) Externe

Invitat la o emisiune de la postul de radio britanic LBC pentru a răspunde la întrebările ascultătorilor, Nigel Farage s-a regăsit într-o poziție delicată, potrivit lalibre.be.

Mai exact, acesta a fost umilit de un ascultătorul al postului, iar întreaga scenă a avut loc în direct. Ascultătorul a decis să abordeze subiectul integrării, temă apreciată de vechiul lider al partidului eurosceptic.

"Una dintre marile mele griji este aceea a persoanelor care vin din țările care nu sunt privite cu ochi buni de britanici. Nu văd cum vă puteți integra fără a învăța limba țării respective", a început ascultătorul. "Nu pot să fiu de acord cu dumneavoastră", a răspuns Farage.

"Cred că aveți dreptate, învățarea limbii este absolut fundamentală", a continuat acesta.

"Eu mă refer la faptul că dumneavoastră ați petrecut 5 ani în Belgia și nu vorbiți boabă de flamandă, de franceză sau ceva asemănător"", l-a atacat ascultătorul pe Farage.

De-a dreptul surprins, Farage l-a întrebat pe ascultător de unde are această informație. Apoi, acesta a încercat să dea un răspuns ironic, care nu a fost pe placul ascultătorilor.

"Mă pricep să citesc o carte de vinuri franțuzești," a replicat Farage. "Deci beți vin Margaux de 100 de lire sticla", să înțeleg, a spus ascultătorul.

După câteva secunde, bărbatul și-a recunoscut slăbiciunea: "Nu mă pricep la limbi străine, trebuie să recunosc".
 

Nigel Farage, umilit în direct de un ascultător al unui post de radio britanicScandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?