Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Noua campanie umanitară a UNICEF este inspirată din cântecul ”Imagine”, compus şi interpretat de John Lennon (VIDEO)

Noua campanie umanitară a UNICEF este inspirată din cântecul ”Imagine”, compus şi interpretat de John Lennon (VIDEO)

Un articol de: - 22 Noi 2014, 19:45
Noua campanie umanitară a UNICEF este inspirată din cântecul ”Imagine”, compus şi interpretat de John Lennon (VIDEO) Foto: indianexpress.com Externe

UNICEF a lansat o nouă campanie umanitară, inspirată din cântecul "Imagine" compus şi interpretat de John Lennon, potrivit site-ului revistei Rolling Stone.

Noua campanie, prezentată sub forma unei aplicaţii interactive și intitulată "#IMAGINE", a fost creată pentru a atrage atenţia asupra problemelor cu care se confruntă copiii din toată lumea, dar şi pentru a strânge fonduri pentru programele organizației.

Campania UNICEF include un videoclip modern al cântecului "Imagine", cu vocea lui John Lennon, în care apar printre alții, Katy Perry, Adam Lambert, Courtney Cox şi Lance Bass. În noul videoclip sunt inserate şi fragmente din videoclipul original cu John Lennon.

 De asemenea, campania include și o aplicaţie digitală care permite utilizatorilor să înregistreze propriile versiuni ale cântecului "Imagine". Unele dintre aceste interpretări vor fi combinate cu versiunile înregistrare de alţi artişti şi ambasadori ai UNICEF, sub forma unui mixaj multilingv, ce va fi produs de celebrul DJ David Guetta.

Alături de înregistrările muzicale, participanţii pot înregistra şi mesaje audio, în care să-şi exprime viziunile personale despre felul în care omenirea ar trebui să construiască o lume mai bună pentru copii.

Unele dintre înregistrările primite de la internauţi vor fi incluse într-un videoclip interactiv, care fi lansat  cu câteva săptămâni înainte de Anul Nou.

Participanţii pot să facă şi donaţii pentru UNICEF, iar toate încasările vor fi donate programelor implementate de organizaţie.

UNICEF ”Imagine”

Citeşte mai multe despre:   Campanie electorala