Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe NUDISM și SADISM: Nu mai fac aşa ceva în viaţa mea! Poliţia a intervenit imediat după ce o tânără a dat alarma!

NUDISM și SADISM: Nu mai fac aşa ceva în viaţa mea! Poliţia a intervenit imediat după ce o tânără a dat alarma!

Un articol de: - 21 Iun 2017, 17:07
NUDISM și SADISM: Nu mai fac aşa ceva în viaţa mea! Poliţia a intervenit imediat după ce o tânără a dat alarma! Externe

O anchetă amplă a fost declanşată la un popular club de nudism, după ce o tânără a trăit ore de tortură, în timpul unei vizite ce trebuia să fie de relaxare, scrie Observator.

Tânăra, al cărei nume nu a fost publicat de presă din motive de securitate, povesteşte îngrozită că este la prima experienţă în ceea ce priveşte nudismul şi până la un punct chiar s-a simţit bine în compania altor oameni dezbrăcaţi.

Totul s-a întâmplat la Clubul Eureka din Kent, Anglia, un domeniu de zeci de hectare, unde amatorii se plimbă în voie despuiaţi, fac plajă, mănâncă ori se hârjonesc în piscină.

Clubul este împrejmuit, păzit şi are camere de supraveghere instalate în zonele cheie. Totuşi, asta nu a împiedicat nenorocirea care s-a abătut asupra tinerei, aceasta fiind supusă la nenumărate perversiuni sexuale de un grup de cinci bărbaţi, cu care ar fi intrat în vorbă la sosire.

Cei cinci ar fi intrat peste ea în cabana pe care fiecare membru al grupului o are la dispoziţie pe domeniul respectiv şi ar fi obligat-o să întreţină relaţii sexuale în grup, abuzând-o ore în şir.

"A fost greşeala vieţii mele. Eu sunt singura vinovată pentru ce mi s-a întâmplat. Am fost naivă să cred că nu mi se poate întâmpla nimic cu atâţia oameni în jur. Sper să-i prindă şi să plătească pentru ce mi-au făcut", ar fi precizat tânăra în declaraţia către poliţişti.

Poliţia din Kent a emis deja un punct de vedere, în care precizează că a mobilizat toate forţele pentru identificarea şi prinderea făptaşilor, iar tânăra primeşte ajutor de specialitate din partea psihologilor poliţiei.

 

 Informaţia orei îl are în centru pe Radu Mazăre, care tocmai a...

 

Citeşte mai multe despre:   politie