Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Nuditate, vomă și alcool în prezervative: Cum petrec studenții englezi (FOTO)

Nuditate, vomă și alcool în prezervative: Cum petrec studenții englezi (FOTO)

Circa 1.000 de studenți ai universității engleze Cambridge au organizat o petrecere în aer liber, în parcul Jesus Green, în timpul căreia au vomat și urinat în public, au consumat cantități impresionante de alcool, au organizat bătăi între diverse grupări ale colegiului, s-au dezbrăcat aproape complet și nu în ultimul rând au prezentat capul unui porc tras în țeapă, conform The Sun.

Toate aceste evenimente au avut loc sub privirile copiilor veniți cu părinții lor la o plimbare în parc.

Viitoarele “minți strălucite” au sărbătorit Duminica Cezariană, zi ce marchează venirea verii, total lipsit de inhibiții, pe spațiul public al orașului Cambridge.

Din cauza consumului excesiv de alcool, studenții au urinat în tufișurile din parc și au vomitat sub privirile celor ieșiți la aer liber, confuzi de ceea ce se întâmplă. Câțiva tineri au băut alcool chiar și din prezervative, așa cum se vede în imaginile publicate de presa engleză.

Unul dintre cele mai revoltătoare  momente ale acestui eveniment a fost parada făcută cu ajutorul unui cap de porc tras în țeapă. Localnicii s-au declarat oripilați de aceste imagini grotești.

Citeşte mai multe despre:   petrecere,   studenti,   alcool