Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe O adolescentă de 14 ani s-a sinucis după ce a fost hărțuită pe un site controversat

O adolescentă de 14 ani s-a sinucis după ce a fost hărțuită pe un site controversat

Hannah Smith, o adolescentă de 14 ani, a fost găsită moartă după ce timp de mai multe luni a fost hărțuită de ”troli” anonimi pe un site de notorietate, relatează Daily Mail.

Hannah a fost ironizată pe Ask.fm, site legat de cel puțin alte patru decese ale unor adolescente în ultimul an, cu privire la greutatea ei, moartea unui unchi și o înclinație aparent de auto-vătămare.

De asemenea, fetei i s-a cerut să ”bea înălbitor” de către persoane anonime, conform unor prieteni.

În urma aparentei sinucideri a fetei sale, David Smith, tatăl adolescentei, i-a îndemnat pe părinți să își oprească copiii în a mai folosi Ask.fm cu sediul în Letonia, site condamnat ca fiind ”un paradis al hărțuitorilor” de către experți în protecția copilului.

Cu mai puțin de două săptămâni înainte ca trupul fetei să fie găsit fără viață, Hannah i-a rugat pe cei care o hărțuiau să înceteze cu abuzurile.


Foto: dailymail.co.uk

Pe profilul de Ask.fm al adolescentei au fost postate mesaje precum ”du-te și omoară-te, toată lumea ar fi mai fericită” sau ”fă-ne o favoare și sinucide-te”.

Cu o zi înainte de a-și lua viața, Hannah a postat o poză pe Facebook îm care scria: ”Crezi că vrei să mori, dar în realitate îți dorești să fii salvat”.

În prezent, poliția examinează computerul fetei și telefonul mobil pentru a afla mai multe informații cu privire la cei care au îndemnat-o să se spânzure.

Toamna trecută, Ciara Pugsley de 15 ani și Erin Gallagher de 13 ani s-au sinucis după ce au fost hărțuite pe același site.

În aprilie, Josh Unsworth de 15 ani din Lancashire, a fost găsit spânzurat după ce timp de mai multe luni a fost abuzat prin intermediul mesajelor.

Citeşte mai multe despre:   adolescentă,   s-a sinucis