Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe O batrână din Serbia care trăiește într-o colibă a primit o moștenire uriașă. E incredibil ce a ales să facă cu banii (FOTO)

O batrână din Serbia care trăiește într-o colibă a primit o moștenire uriașă. E incredibil ce a ales să facă cu banii (FOTO)

Un articol de: - 06 Mai 2017, 14:41
foto: BBC Externe

O bătrână din Serbia, de 86 de ani, o primit o avere după moartea soțului său, însă aceasta nu a acceptat niciun ban, ci a preferat să-i împartă cu comunitatea din care făcea parte.

Bătrâna, pe nume Marja Zlatic, locuiește într-o colibă dintr-un sat din Serbia, cu toate că a avut posibilitatea să se mute într-un loc mai decent. După moartea soțului său, cu care nu mai vorbise de câțiva ani, batrâna a primit o moștenire uriașă, și anume aproximativ 700.000 de dolari. Ceea ce e de necrezut este că femeia nu a păstrat banii pentru ea, ci i-a împărțit cu vecinii din satul ei.

„Nu am nevoie de acești bani. Pentru mine e suficient să am pâine, apă și lemne să mă pot încălzi. Acolo unde voi merge curând, nu voi avea nevoie de bani”, a spus bătrâna pentru un site sârbesc, potrivit BBC.

Marja Zlatic se mutase în Australia cu soțul ei, însă după un timp a fost nevoită să se întoarcă în Serbia pentru a avea grijă de mama ei și, astfel, a pierdut legătura cu soțul. Totuși, acesta nu a uitat-o și i-a lăsat toată averea lui. 

Citeşte mai multe despre:   Serbia
 
Loading...