Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe O familie de germani a cerut azil în Rusia pentru că în țara lor se simt amenințați de imigranți

O familie de germani a cerut azil în Rusia pentru că în țara lor se simt amenințați de imigranți

Un articol de: - 11 Aug 2016, 17:07
O familie de germani a cerut azil în Rusia pentru că în țara lor se simt amenințați de imigranți Foto: dailymail.co.uk Externe

O familie de germani a cerut azil în Rusia argumentând că în țara lor se simt amenințați din cauza imigranților, informează Daily Mail. Printre motivele pe care aceștia le-au invocat se mai numără lipsa democrației, dar și ”sexualizarea prematură” a copiilor.

Carola Grisbach, 51 de ani, soţul ei Andre, 45 de ani, cele două fiice și cei patru nepoți ai lor au mers în decembrie în Moscova pentru a scăpa de ”dictatura germană”. De atunci, ei stau într-un hotel aflat într-o pădure de la periferia capitalei. Din păcate pentru ei, însă, autoritățile nu au dat un răspuns afirmativ cererii lor, considerând că Germania nu este o țară în pericol.

”Nu credem că mai suntem în siguranţă în Germania sau un loc potrivit pentru a ne creşte copii. Când am plecat în decembrie 2015 nu am avut timp să ne organizăm, am plecat cu o viză de turist pentru a putea intra în ţară. Vrem să stăm şi să muncim. Nu vrem să profităm de stat. Pot să lucrez ca fermier, în construcţii sau ca translator. Voi fi fericit să muncesc de îndată ce guvernul rus mă va lăsa”, a susținut Andre.

Acesta a mai spus că au cam rămas fără bani și acum mai mult supraviețuiesc din mila oamenilor.

”Societatea rusească este mult mai bună, iar Putin este un exemplu de lider de urmat. Statul german este corupt, iar Putin este mult mai democratic decât Merkel”, a mai afirmat Andre.

Citeşte mai multe despre:   Rusia,   azil,   Germania,   imigranti