Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe O femeie de culoare din SUA a fost închisă forţat într-un spital de boli psihice după ce a mers să își ridice mașina de la Poliție: Din momentul în care am spus că am un BMW, am fost considerată o mincinoasă

O femeie de culoare din SUA a fost închisă forţat într-un spital de boli psihice după ce a mers să își ridice mașina de la Poliție: Din momentul în care am spus că am un BMW, am fost considerată o mincinoasă

Un articol de: - 14 Sep 2015, 13:30
O femeie de culoare din SUA a fost închisă forţat într-un spital de boli psihice după ce a mers să își ridice mașina de la Poliție: Din momentul în care am spus că am un BMW, am fost considerată o mincinoasă Foto: rt.com Externe

O tânără din SUA a fost închisă timp de opt zile într-un spital pentru pacienţii cu boli psihice şi a primit o factură de 13.000 de dolari, din cauza faptului că deţine un BMW şi poliţiştii „nu au crezut-o, când a spus că maşina este a ei”, informează independent.co.uk.

Kamilah Brock, în vârstă de 32 de ani, a povestit că poliţiştii au tras-o pe dreapta în Harlem, în timp ce staţiona la semafor şi au întrebat-o de ce nu ţine mâinile pe volan. Femeia, de profesie bancher, le-a spus că a oprit la semafor şi a dansat puţin pe ritmul muzicii din maşina sa. Ulterior, oamenii legii au coborât-o din BMW şi au dus-o la o secţie, unde a fost ţinută câteva ore, înainte să fie eliberată fără acuzaţii. Polițiștii i-au spus că îşi poate recupera maşina, un BMW 325Cl fabricat în anul 2003, a doua zi.

Însă când a venit să-şi ia autoturismul, poliţiştii nu au crezut că ea este proprietara de drept. „Am simţit că, din momentul în care am spus că am un BMW, am fost considerată o mincinoasă.
Mi-au pus cătuşele şi mi-au zis că mă duc la maşina mea, dar m-au transportat într-o ambulanţă, la spital”, a povestit Brock.

Ajunsă la spital, femeia de culoare a fost dezbrăcată complet de medicii care apoi i-au administrat sedative puternice, susține avocatul acesteia. Iar în următoarele opt zile, Kamilah Brock a stat în spital şi asistenţii au încercat să o convingă „să nege că BMW-ul este al ei, că este bancher şi preşedintele Barack Obama este unul dintre followerii ei de pe Twitter”. Toate aceste lucruri sunt însă adevărate.

„Dacă o femeie albă ar fi venit să-şi recupereze BMW-ul confiscat de poliţie, ar fi devenit victima poliţiştilor? Ar fi fost interogată? Ar fi fost întâmpinată cu jigniri şi comentarii sarcastice? Ar fi trebuit să justifice exact cine este, pentru a primi ajutor? Nu cred. Cred că ura rasială a jucat un rol în acest incident nefericit”, a spus avocatul care o reprezintă pe Brock în procesul împotriva poliţiei din New York.

Citeşte mai multe despre:   SUA,   spital,   politie,   BMW,   New York