Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe O fetiță de 2 ani s-a ales cu picioarele pline de sânge după ce a purtat sandale din cauciuc (FOTO)

O fetiță de 2 ani s-a ales cu picioarele pline de sânge după ce a purtat sandale din cauciuc (FOTO)

Un articol de: - 07 Iun 2016, 22:01
O fetiță de 2 ani s-a ales cu picioarele pline de sânge după ce a purtat sandale din cauciuc (FOTO) Foto: thesun.co.uk Galerie foto (2) Externe

O fetiță de doi ani s-a ales cu răni grave la picioare, după ce a purtat numai o jumătate de oră ora o pereche de sandale din cauciuc, potrivit The Sun.

Mama fetei a postat fotografiile cu rănile fetiței pentru a trage un semnal de alarmă și celorlalți părinți în legătură cu acel tip de încălțăminte.

„Esme ajunsese în agonie. Nu mi-a venit să cred ce am văzut, mai ales că nu le purtase decât de jumatate de oră. Dacă ar fi alergat în ele timp de câteva ore, aș mai fi înteles, dar ea doar s-a jucat puțin în curte, încălțată în ele”, a declarat mama fetiței.

„Gleznele ei erau însângerate și avea urme de sânge pe toată talpa. După o perioadă, a venit și ni s-a plâns că o dor rau picioarele, iar când am descălțat-o am descoperit și de ce. Era mult sange și nu se mai oprea din plâns”, a mai adăugat femeia.

Sandalele au fost cumpărate de la Compania Next care a trimis un comunicat oficial pentru a-și cere scuze. „Ne pare rău pentru neplăcerile produse și vom analiza ce s-a întâmplat, să vedem dacă produsul are probleme. Am cerut produsul înapoi pentru a verifica, din moment ce este prima plângere de acest gen pe care am primit-o”.

O fetiță de 2 ani s-a ales cu picioarele pline de sânge după ce a purtat sandale din cauciuc

Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

 

Citeşte mai multe despre:   sange