?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe O însoțitoare de bord a făcut SEX cu echipajul şi a notat totul într-un JURNAL, care a ajuns în mâinile soțului încornorat: Scandal URIAŞ la o mare companie aeriană

O însoțitoare de bord a făcut SEX cu echipajul şi a notat totul într-un JURNAL, care a ajuns în mâinile soțului încornorat: Scandal URIAŞ la o mare companie aeriană

Un articol de: - 11 Oct 2016, 16:51
foto: nltimes.nl Externe

O însoțitoare de bord a avut diverse întâlniri sexuale cu alți membri ai echipajului, inclusiv piloți, în cabina de pilotaj, în timpul orelor de lucru, potrivit unui jurnal pe care aceasta îl ținea acasă, după cum susține soțul ei. Bărbatul pretinde că a găsit jurnalul ei digital, care cuprinde diverse povestiri în detaliu cu privire la afacerile ei extraconjugale, și amenință să le facă publice, potrivit nltimes.nl.

Femeia în vârstă de 46 de ani, mamă a patru copii, a angajat un avocat pentru a-și ține escapadele departe de sfera publică. 

Compania aeriană Transavia o susține pe femeie în acest caz. Compania nu vrea altceva decât să rezolve situația în interior, în special pentru că nu o implică numai pe însoțitoarea de zbor, ci și un anumit număr de piloți, mare parte din ei fiind măritați.

Compania aeriană nu dorește să comenteze asupra problemei. 

"Am tras niște semnale de alarmă în urma acestei situații. O tratăm cu multă seriozitate. Investigația internă a arătat că siguranța pasagerilor nu a fost pusă niciodată în pericol" este tot ce a putut spune purtătorul de cuvânt.

Citeşte mai multe despre:   scandal sexual
 
 
 
Loading...