Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe O jurnalistă din Republica Moldova, amenințată: „Ai grijă, am auzit pe la noi că nu vei termina cu bine. Te asigur. Fă curat prin tot ce poate fi folosit împotriva ta” (VIDEO)

O jurnalistă din Republica Moldova, amenințată: „Ai grijă, am auzit pe la noi că nu vei termina cu bine. Te asigur. Fă curat prin tot ce poate fi folosit împotriva ta” (VIDEO)

Un articol de: - 12 Iul 2016, 16:53
O jurnalistă din Republica Moldova, amenințată: „Ai grijă, am auzit pe la noi că nu vei termina cu bine. Te asigur. Fă curat prin tot ce poate fi folosit împotriva ta” (VIDEO) foto: publika.md Externe

Jurnalista Natalia Morari din Republica Moldova a declarat că a primit un mesaj de avertisment de la o persoană de încredere din cadrul unei instituții de stat prin care i s-a transmis că împotriva ei se pregătesc mai multe provocări.

Jurnalista a spus că două persoane au primit indicaţii să se ocupe de cazul ei, adică fie atacată personal sau prin intermediul rudelor. De asemenea, jurnalista a fost amenințată că „nu va termina cu bine”, informează jurnal.md.

Jurnalista Natalia Morari avertizată să fie atentă, după ultimele emisiuni


„Nu voi putea să spun din ce instituţie am primit un mesaj săptămâna trecută. Este vorba despre o sursă care îmi spunea toate informaţiile înainte şi care se confirmau, erau foarte interesante. Iată ce mi-a scris acum această persoană: „Ai grijă, am auzit pe la noi că nu vei finisa cu bine. Te rog ai grijă, iar la telefon pune o parolă, pentru orice eventualitate. Asta am auzit din discuţiile şefilor, sunt şocaţi de ultimele emisiuni. Cred că aceasta este problema mai mare. Cred că nu ar fi bine să te dai la provocări, care vor fi. Că aici arde totul, iar liniştea este falsă. Te asigur. Fă curat prin tot ce poate fi folosit împotriva ta”, a declarat jurnalista.

O jurnalistă din Republica Moldova, amenințată: Ai grijă, am auzit pe la noi că nu vei termina cu bine. Te asigur


Morari a mai menţionată că sursa i-a scris şi numele persoanelor care se ocupă de cazul ei, însă nu le-a făcut publice, precizând că aceste nume sunt cunoscute. „Să ţineţi minte că anume ei au mai multe indicaţii. Nu le place că anume a ieşit totul şi „kartinka” se strică, dar aceştia doi sunt câinii lor care execută ordine. Ei vor încerca să muşamalizeze totul, dar vei fi atacată personal sau, cum mai fac, prin rude apropiate. Îmi pare rău de sistemul din care fac parte, dar la sigur că ei sunt şocaţi de aceste emisiuni şi nu s-au aşteptat la aşa ceva”, se arată în mesajul citit de Natalia Morari.

„Omul a mai scris să am grijă atunci când merg la sală. Niciodată nu ştiu ce se va întâmpla cu hainele mele care sunt la primul etaj în timp ce eu la etajul doi fac sport. Eu cred că asta este foarte grav atunci când jurnaliştii încearcă să facă treabă, dar sunt ameninţaţi de oamenii din sistem. Eu voi continua să vorbesc şi vor face tot posibilul, ca cetăţean, ca aceşti oameni să fie traşi la răspundere”, a punctat Natalia Morari.

Şi jurnalistul Vasile Năstase a postat un mesaj pe o reţea de socializare în care scrie că tot mai mulţi jurnalişti sunt ameninţaţi.

„Acum a venit rândul Nataliei Morari să fie ameninţată. Pentru că a pus la dispoziţia adevărului tribuna televiziunii. Pentru că îşi face datoria şi deconspiră marile hoţii ale oligarhiei criminale. Nimeni nu se va autosesiza. Călăii se află în instituţiile captive de drept, controlate de marele pitic”, a adăugat Vasile Năstase.

Natalia Morari este o jurnalistă din Republica Moldova. Începând cu decembrie 2007, aceasta a fost expulzată din Rusia, se presupune că motivul ar fi investigațiile sale jurnalistice care au deranjat cercurile conducătoare de la Kremlin.

Citeşte mai multe despre:   jurnalista,   Republica Moldova,   stat,   persoane,   amenintari,   declaratii,   mesaje