Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe O nouă metodă de a CĂLĂTORI! Oamenii din Bangladeș se urcă PE TREN atunci când nu sunt locuri LIBERE! De ce nu îi deranjează (VIDEO)

O nouă metodă de a CĂLĂTORI! Oamenii din Bangladeș se urcă PE TREN atunci când nu sunt locuri LIBERE! De ce nu îi deranjează (VIDEO)

Un articol de: - 13 Iun 2017, 09:33
O nouă metodă de a CĂLĂTORI! Oamenii din Bangladeș se urcă PE TREN atunci când nu sunt locuri LIBERE! De ce nu îi deranjează (VIDEO)   Foto: Facebook Externe

Oamenii sunt pregătiți de orice sacrificiu atunci când își doresc să ajungă la destinație. Dovadă este acest clip care a ajuns în foarte scurt timp viral pe internet. Știm ce înseamnă ca transporturile în comun să fie neîncăpătoare, și totuși, până acum credeam că le-am văzut pe toate.

De multe ori la tren oamenii nu găseau bilete și erau nevoiți să amâne plecarea pentru altă zi, sau să aștepte următorul tren. Însă acum există și o altă variantă. Nu este tocmai cea mai sigură, însă cu este cea mai palpitantă.

Atunci când nu găsești bilete, poți să te urci pe tren, bucurându-te astfel de o priveliște nemaipomenită și de companie plăcută.

În acest clip observăm cum oamenii stau unul lângă altul, precum sardinele. Nu par însă să fie deranjați de situație.

O nouă metodă de a CĂLĂTORI! Oamenii se urcă PE TREN atunci când nu sunt locuri LIBERE! De ce nu îi deranjează (VIDEO)

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   tren