Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe O traducătoare FBI a fugit în Siria, unde s-a căsătorit cu teroristul pe care îl investiga (FOTO)

O traducătoare FBI a fugit în Siria, unde s-a căsătorit cu teroristul pe care îl investiga (FOTO)

Un articol de: - 02 Mai 2017, 14:04
O traducătoare FBI a fugit în Siria, unde s-a căsătorit cu teroristul pe care îl investiga (FOTO) Externe

O angajată FBI, care lucra ca traducător cu nivel de securitate top-secret, a plecat în Siria în anul 2014 și s-a căsătorit cu un terorist ISIS pe care trebuia să-l investigheze.

Angajata, pe nume Daniela Greene, a mințit FBI despre locul în care a călătorit și i-a spus soțului său că este investigat.

Greene a beneficiat și de un regim preferențial din parte procurorilor de la departamentul de justiție, aceasta fiind acuzată de o infracțiune minoră, iar ulterior primid o sentință redusă în schimbul cooperării, potrivit CNNA GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Cel cu care a ales femeia să se căsătorească este Denis Cuspert, un rapper din Germania care a devenit recrutor ISIS. Acesta se afla pe radarul autorităților de combatere a terorismului de pe două continente.

Cuspert era cunoscut în Germania după numele de scenă Deso Dogg. Chiar și în muzică și-a făcut o imagine de om dur. Într-o piesă l-a amenințat pe fostul lider al SUA, Barack Obama, că îi taie gâtul și a apărut într-un videoclip în care ținea în mână capul unui om.

Căsătoria celor doi a fost un eșec total și, după numai câteva săptămâni, femeia și-a dat seama de gravitatea situației și s-a întors imediat în SUA, unde a fost arestată. Aceasta a recunoscut că este vinovată și a acceptat să coopereze cu autoritățile. Ca pedeapsă pentru că a dat mărturii mincinoase celor de la FBI, femeia a primit doi ani de închisoare. Și-a ispășit pedeapsa, iar vara trecută a fost eliberată.

Citeşte mai multe despre:   FBI,   Siria,   SUA