Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe O voia perfectă! Un chirurg plastician şi-a operat soţia timp de 16 ani. Incredibil, cum a ajuns să arate acum femeia (FOTO)

O voia perfectă! Un chirurg plastician şi-a operat soţia timp de 16 ani. Incredibil, cum a ajuns să arate acum femeia (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 20 Apr 2018, 15:25
O voia perfectă! Un chirurg plastician şi-a operat soţia timp de 16 ani. Incredibil, cum a ajuns să arate acum femeia (FOTO) Externe

Un chirurg plastician din Miami i-a făcut mai multe operații soției sale încât a ajuns de nerecunoscut. Phillip și-a dedicat parte din carieră partenerei sale. La 44 de ani, Anna Craft este o femeie care întoarce toate privirile, are un trup perfect și un chip pe măsură.

Timp de 14 ani, Anna a suferit numeroase intervenții chirurgicale de reconstrucție și modelare, făcute chiar de cel pe care îl iubește. Deși la început nu lua în calcul, ba mai mult, era împotriva uneor astfel de operații, după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil, Anna i-a cerut ajutorul soțului.

Transformarea femeii este de-a dreptul incredibilă, mai ales că Anna își pierduse din încrederea și stima de sine.

Cei doi sunt împreună de 21 de ani. Phillip are acum alături femeia care îi manageriază cabinetul medical, dar și femeia la care toți bărbații râvnesc.

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...