Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Oklahoma: Scafandrii au descoperit două mașini în interiorul cărora se aflau șase persoane, dispărute de 40 de ani (VIDEO)

Oklahoma: Scafandrii au descoperit două mașini în interiorul cărora se aflau șase persoane, dispărute de 40 de ani (VIDEO)

Scafandrii din Oklahoma au descoperit, în Lacul Foss, două mașini vechi în interiorul cărora se aflau câte trei cadavre, relatează Daily Mail.

Cele șase persoane au fost date dispărute în urmă cu 40 de ani.

Într-un din autoturisme, un Camaro, se aflau trei adolescenți dispăruți pe 20 noiembrie 1970, ce au plecat cu mașina la plimbare.

În interiorul celei de a doua mașini, un Chevrolet, au fost descoperite cadavrul altor trei bărbați. Unul dintre ei avea 69 de ani. Aceștia au dispărut la sfârșitul anilor 1950.

Cu toate că autoritățile nu au dat detalii referitoare la identitatea victimelor, este posibil ca tinerii din Camaro să fie Jimmy Allen Williams, de 16 ani, Thomas Michael Rios, de 18 ani și Leah Gail Johnson, tot de 18 ani.

Mașinile au fost descoperite întâmplător, în timp ce o echipă de scafandri testa un nou sonar în lac.

Rămășițele umane vor fi analizate, pentru a se stabili identitatea victimelor, apoi vor fi date familiilor, ca să fie îngropate.

Persoane dispărute de 40 ani, găsite în două mașini scufundate în lacul Foss
Embed: