Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un bărbat care dăduse în judecată statul britanic pentru dreptul la sinucidere asistată a încetat din viaţă în Elveţia (VIDEO)

Un bărbat care dăduse în judecată statul britanic pentru dreptul la sinucidere asistată a încetat din viaţă în Elveţia (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 05 Oct 2018, 14:18
Un bărbat care dăduse în judecată statul britanic pentru dreptul la sinucidere asistată a încetat din viaţă în Elveţia (VIDEO) Externe

Un bărbat care suferea de o afecţiune incurabilă a murit asistat într-o clinică din Elveția, au anunţat două organizaţii care au susținut procesul pe care acesta l-a intentat în Marea Britanie pentru a-şi câştiga "dreptul la moarte".
Bărbatul de 54 de ani, care a fost identificat doar ca Omid T., a încetat din viaţă la clinica Lifecircle din Elveţia joi dimineață, anunţă sthelensstar.co.uk.

Fost dezvoltator imobiliar a fost diagnosticat cu multiple atrofii de sisteme în 2014 și a fost efectiv imobilizat la pat pentru mai mult de doi ani.

Tulburările rare ale sistemului nervos de care suferea bărbatul cauzează probleme cu echilibrul, mișcarea și sistemul nervos autonom care controlează funcțiile organismului, inclusiv controlul respirației și al vezicii urinare.

Omid T. aștepta rezultatul unei proces lansate în martie 2017 împotriva interdicției britanice de a muri asistat.

Elveţia este singura ţară în care este permisă sinuciderea asistată.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

(Sursa video: belfasttelegraph.co.uk)
 

Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Citeşte mai multe despre:   Omid T,   Elvetia,   Marea Britanie