Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Papa Francisc a oficiat în avion căsătoria unui cuplu de însoţitori de zbor (FOTO)

Papa Francisc a oficiat în avion căsătoria unui cuplu de însoţitori de zbor (FOTO)

Un articol de: - 18 Ian 2018, 19:27
Papa Francisc a oficiat în avion căsătoria unui cuplu de însoţitori de zbor (FOTO) Externe

Suveranul Pontif este recunoscut pentru nonșalanța și naturalețea sa. Carlos Ciuffardi şi Paola Podest plănuiau să se căsătorească pe 27 februarie 2010, însă un cutremur de mare magnitudine a făcut ca biserica pe care o aleseseră să se prăbuşească în ziua respectivă.

Ei s-au căsătorit apoi, însă doar civil.

Cei doi însoţitori de bord ai LATAM Airlines făceau parte din echipajul zborului Santiago - Iquique şi au dorit să facă o fotografie împreună cu Papa Francisc, aşa cum toţi membrii echipajului au avut ocazia.

Când Suveranul Pontif i-a întrebat dacă sunt căsătoriţi, ei au povestit cele întâmplate în urmă cu opt ani. Papa i-a întrebat dacă le-ar plăcea ca el să oficieze ceremonia, pe loc. Desigur, cuplul a acceptat.

Papa Francisc i-a întrebat în mai multe rânduri dacă sunt siguri, iar ei nu au renunţat. Au primit binecuvântarea, la fel şi verighetele pe care le poartă de la ceremonia civilă. Cuplul trăieşte în Santiago şi are doi copii. 

„Nu ne vine să credem că Papa ne-a căsătorit”, le-a spus Ciuffardi colegilor şi reporterilor din avion. „Un papă nu a căsătorit niciodată pe cineva în avion. Avem un documentar de la Vatican, este valid”.

Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

Citeşte mai multe despre:   papa