Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Papa Francisc, declarații în Piața San Pietro despre vizita sa în România (VIDEO)

Papa Francisc, declarații în Piața San Pietro despre vizita sa în România (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 05 Iun 2019, 11:41
Papa Francisc, declarații în Piața San Pietro despre vizita sa în România (VIDEO) Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Externe

Papa Francisc și-a dedicat ieșirea publică de miercuri, din Piața San Pietro, vizitei istorice pe care a făcut-o în România.

Potrivit preotului Francisc Doboș, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București, Sfântul Părinte a dedicat Audiența Generală de miercuri, între 10:30 și 11:30, din Piața San Pietro vizitei apostolice în România.

Acesta a vorbit circa 10 minute în italiană, apoi va fi făcut un rezumat în engleză, franceză, spaniolă, portugheză, germană, poloneză și poate chiar în arabă.

"Cer Fecioarei Maria să aducă roade îmbelșugate pentru România", a precizat Papa Francisc, la finalul mesajului public transmis de la Vatican, scrie hotnews.ro.

Ulterior, Papa a rostit alături de cei prezenți în Piața San Pietro rugăciunea "Tatăl Nostru", apoi a salutat delegația din România condusă de IPS Ioan Robu, președintele Conferinței Episcopilor Catolici din România.

La Vatican sunt prezenți reprezentanți din București, Șumuleu-Ciuc, Iași și Blaj, adică locurile pe care Suveranul Pontif le-a vizitat în cele trei zile în care s-a aflat în România.

Papa Francisc, declarații în Piața San Pietro despre vizita sa în România (VIDEO)

A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Citeşte mai multe despre:   Papa Francisc_1