Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Papa, gest CONTROVERSAT: A DECORAT o politiciană olandeză AGNOSTICĂ, promotoare a avortului,a contracepției și a „căsătoriei LGBT”

Papa, gest CONTROVERSAT: A DECORAT o politiciană olandeză AGNOSTICĂ, promotoare a avortului,a contracepției și a „căsătoriei LGBT”

Un articol de: - 18 Ian 2018, 16:28
Papa, gest CONTROVERSAT: A DECORAT o politiciană olandeză AGNOSTICĂ, promotoare a avortului,a contracepției și a „căsătoriei LGBT” Externe

Suveranul pontif continuă seria gesturilor sale extravagante și controversate. Vaticanul a numit-o pe politiciana olandeză Liliane Ploumen membră a ordinului pontifical „Sfântul Grigorie cel Mare”, decorând-o în consecință, anunță Catholic Herald.

„Presupun că am primit ordinul în contextul vizitei de stat pe care Olanda a întreprins-o la Vatican în iunie 2017. Am făcut parte din delegația oficială ca și Ministru pentru Schimburi externe și dezvoltarea cooperării”, a spus ea, în ceea ce privește decorarea. Ploumen s-a arătat foarte onorată pentru distincție

Anul trecut, Ploumen a lansat o campanie internațională de susținere a avortului, după ce Guvernul american a tăiat fondurile pentru ONG-urile din străinătate care se ocupau cu uciderea pruncilor în pântecele mamei. Campania olandezei a strâns peste 400 de milioane de dolari pentru „cauză”. Printre donatorii de marcă s-a numărat și fundația lui Bill Gates. 5% din sumă s-a dus către Fundația Internațională Planned Parenthood, patronată de cea mai mare rețea de clinici pro-avort din lume, Planned Parenthood. Recent, rețeaua a fost implicată în scandaluri privind traficul de organe prelevate de la pruncii avortați.

Contactat oficial, Vaticanul a precizat prin intermediul unui purtător de cuvânt că decorarea politicienilor care vin în vizită de stat la Roma face parte din „uzanțele diplomatice” și în niciun caz nu susține viziunile Lilianei Ploumen cu privire la avort și familie.
 

 

Citeşte mai multe despre:   papa,   avort