Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Paradă militară impresionată pe Champs-Elysées, de Ziua Națională a Franței: Festivitățile, desfășurate în condiții de maximă securitate (FOTO, VIDEO)

Paradă militară impresionată pe Champs-Elysées, de Ziua Națională a Franței: Festivitățile, desfășurate în condiții de maximă securitate (FOTO, VIDEO)

Un articol de: - 14 Iul 2016, 13:29
Paradă militară impresionată pe Champs-Elysées, de Ziua Națională a Franței: Festivitățile, desfășurate în condiții de maximă securitate (FOTO, VIDEO) Externe

Paradă militară impresionată la Paris, pe Champs-Elysées, cu ocazia Zilei Naționale a Franței. 3.200 de soldaţi, 55 de avioane, 30 de elicoptere şi 212 vehicule au participat în acest an la parada tradițională organizată pe 14 iulie în capitala franceză, informează Le Figaro.

Pentru a marca 100 de ani de la bătălia de la Somme, din timpul primului Război Mondial, la defilarea de pe Champs-Elysées au participat de această dată și australieni şi neozeelandezi - inclusiv maori în costume tradiţionale.

În premieră, în acest an prin centrul Parisului au defilat și reprezentanți ai Administraţiei Penitenciarelor. De asemenea, prin fața mulțimii au trecut și reprezentanţi vamali care nu au mai participat din anul 1919 la paradă.

Evenimentele din acest an se desfășoară în condiții de maximă securitate, în contextul ameninţării teroriste.Peste 11.500 de poliţişti şi jandarmi sunt mobilizaţi în capitala franceză.

Paradă militară impresionată pe Champs-Elysées, de Ziua Națională a Franței: Festivitățile se desfășoară în condiții de maximă securitate

Paradă militară de Ziua Franței

Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Defilare la Paris

Citeşte mai multe despre:   Francois Hollande