Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Părinţii britanici, nemulţumiţi că minorii văd prea mult sex la televizor

Părinţii britanici, nemulţumiţi că minorii văd prea mult sex la televizor

Minorii sunt expuşi la atât de multe imagini cu conţinut sexual la televizor, încât părinţii cred că interdicţiile de vizionare a anumitor programe sunt complet inutile, potrivit unui studiu realizat de autorităţile guvernamentale britanice, citat de Daily Mail.

Mai mult de jumătate dintre părinţii care au participat la realizarea studiului sunt nemulţumiţi de conţinutul programelor sau al reclamelor prezentate de televiziuni înainte de ora 21.00.

Potrivit studiului Departamentului britanic pentru Educație, tinerii cu vârste de până la 16 ani sunt expuși la o cantitate prea mare de reclame prin intermediul telefoanelor mobile, care sunt considerate de 35% dintre părinți drept dăunătoare.

Raportul arată că 88% dintre părinți cred că minorii sunt „forțați să crească prea devreme” de programele care prezintă viaţa celebrităţilor şi de anumite videoclipuri muzicale cu conţinut sexual.

Studiul a fost realizat în urma scandalului provocat de lansarea catalogului de primăvară de către casa de modă Jack Wills, ale cărei fotografii au fost interzise de către Autoritatea pentru Standarde în Publicitate, fiind considerate mult prea provocatoare pentru tineri.

Autoritatea a primit 19 plângeri referitoare la "nuditatea parțială" a modelelor ce apar în catalogul realizat de Jack Wills, cu atât mai mult cu cât brandul se adresează adolescenţilor.

Citeşte mai multe despre:   minori,   sex,   adolescenti