Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Parlamentul de la Chișinău a luat COPY-PASTE raportul ANI din România

Parlamentul de la Chișinău a luat COPY-PASTE raportul ANI din România

Un articol de: - 26 Apr 2017, 16:26
Externe

Plagiat la scară internațională! Parlamentul Republicii Moldovei prezintă Raportul de activitate pe 2016 al Agenției Naționale de Integritate din România ca fiind al lor.

Pe pagina oficială a legislativului de la Chișinău la rubrica Rapoarte ale instituțiilor de stat este plasat Raportul de activitate pentru anul 2016 al Autorității Naționale de Integritate din țara noastră, scrie Ziarul de Gardă.

1 583 de dosare finalizate de inspectorii noștri, tot atâtea și la ei. 263 cazuri de incompatibilitate, 174 conflicte de interese, 25 cazuri privind constatarea unor diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate și 20 cazuri referitoare la constatarea indiciilor privind sãvârșirea unor fapte penale (fals în declarații, infracțiuni asimilate faptelor de corupție), toate sunt copiate din raportul ANI pe site-ul Guvernului de peste Prut.

Prin comparație, scrie Ziarul de Gardă, Autoritatea Națională de Integritate moldovenească, de la începutul anului 2016 până la data de 31 iulie, când instituția a devemit nefuncțională, a înregistrat rezultate mult mai slabe. Astfel, ANI din Republica Moldova a finalizat 303 dosare, majoritatea dintre acestea, 188 la număr au fost însă clasate și numai 115 au constatat probleme de integritate. 

Citeşte mai multe despre:   plagiat,   moldova,   Chisinau
 
Loading...