Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Pentagonul a publicat trei înregistrări video care arată "fenomene aeriene neidentificate" (VIDEO)

Pentagonul a publicat trei înregistrări video care arată "fenomene aeriene neidentificate" (VIDEO)

Un articol de: Roxana Mirea - 28 Apr 2020, 12:29
Pentagonul a publicat trei înregistrări video care arată "fenomene aeriene neidentificate" (VIDEO) captura de ecran/YouTube Externe

Oamenii au putut fi martorii unor înregistrări care arată fenomene aeriene neidentificate datorită unor înregistrări video făcute publice de către Pentagon. Respectivele fenómeno par a fi OZN-uri care se mișcă extrem de rapid. Respectivele imagini au fost publicate în mod oficial, "pentru a clarifica orice prejudecăti ale publicului cu privire la faptul că materialul care circulă este real. Veridicitatea imaginilor a fost recunoscută în septembrie 2019.

De ce Pentagonul a făcut tocmai acum publice înregistrările video

Pentagonul a lansat oficial trei clipuri video care arată "fenomene aeriene neidentificate", dezvăluite anterior de o companie privată, potrivit CNN.

Înregistrările video arată ceea ce par a fi obiecte zburătoare neidentificate care se mișcă rapid în timp ce sunt surprinse de camerele cu infraroșu. În două dintre clipurile video pot fi auziți membri ai serviciului care își exprimă uimirea față de cât de rapid se mișcă obiectele. O voce speculează că ar putea fi un dronă.

Forțele aeriene au recunoscut anterior veridicitatea materialelor video în luna septembrie a anului trecut. Acum, au fost publicate în mod oficial, "pentru a clarifica orice prejudecăti ale publicului cu privire la faptul că materialul care circulă este real sau daca mai sunt sau nu mai multe materiale video", a declarat purtatorul de cuvint al Pentagonului, Sue Gough.

„După o analiză aprofundată, departamentul a stabilit că eliberarea autorizată a acestor înregistrări video declasificate nu dezvăluie niciun sistem secret și nu afectează nici o investigație ulterioară a incursiunilor din spațiul aerian militar, realizată de fenomene aeriene neidentificate", a afirmat Gough într-o declarație.

Pentagonul a mai analizat înainte înregistrările întâlnirilor aeriene cu obiecte necunoscute

Flota dispune acum de orientări oficiale privind modul în care piloții săi pot raporta atunci când consideră că au văzut posibile OZN-uri.

Înregistrările video au fost lansate pentru prima data in perioada decembrie 2017 - martie 2018 de catre To The Stars Academy of Arts & Sciences, o companie cofondată de fostul membru al trupei Blink-182, Tom DeLonge, care spune că studiază informații despre fenomene aeriene neidentificate.

În 2017, unul dintre piloții care au văzut unul dintre obiectele neidentificate din 2004 a declarat pentru CNN că s-a mișcat într-un fel greu de descris în cuvinte.

"Pe măsură ce m-am apropiat de acesta... a accelerat rapid spre sud și a dispărut în mai puțin de două secunde. Era extrem de abrupt, ca o minge de ping pong, care se lovea de perete. Lovește și merge în cealaltă parte”, a declarat David Fravor, fost pilot.Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă

Pentagonul a studiat anterior înregistrările întâlnirilor aeriene cu obiecte necunoscute, ca parte a unui program clasificat lansat la cererea fostului senator Harry Reid al statului Nevada. Programul a fost lansat în 2007 și s-a încheiat în 2012, potrivit Pentagonului, deoarece au evaluat că există priorități mai mari care au nevoie de finanțare.

Cu toate acestea, Luis Elizondo, fostul șef al programului clasificat, a declarat pentru CNN în 2017 că, personal, crede că "există dovezi foarte convingătoare potrivit cărăra nu suntem singuri".

„Aceste aeronave -- le vom numi aeronave -- prezintă caracteristici care nu se află în prezent în inventarul american și nici în inventarul străin de care știm", a declarat Elizondo despre obiectele pe care le-au cercetat. El declară că a demisionat din Departamentul Apărării în 2017, protestând față de secretul din jurul programului și față de opoziția internă față de finanțarea acestuia.

Reid a scris luni pe Twitter că a fost "bucuros" că Pentagonul a lansat oficial înregistrările video, dar că "aceasta nu face decât să zgârie suprafața de cercetare și materiale disponibile. SUA trebuie să analizeze cu seriozitate și în mod științific acest aspect și să analizeze orice posibile implicații în materie de securitate națională”.

Iar unii membri ai Congresului sunt încă interesați de această chestiune, senatorii primind o informare secretă a oficialilor Forţelor aeriene despre un obiect zburător neidentificat vara trecută.

 

Pentagonul a publicat trei înregistrări video care arată "fenomene aerirene neidentificate"

Citeşte mai multe despre:   Pentagon