Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Culmea 'DUBLULUI STANDARD' alimentar: O pescărie a LIPIT OCHI FALŞI peştilor pentru ca aceştia să pară mai proaspeţi... Ce s-a întâmplat cu magazinul (FOTO)

Culmea 'DUBLULUI STANDARD' alimentar: O pescărie a LIPIT OCHI FALŞI peştilor pentru ca aceştia să pară mai proaspeţi... Ce s-a întâmplat cu magazinul (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 03 Sep 2018, 23:48
Culmea 'DUBLULUI STANDARD' alimentar: O pescărie a LIPIT OCHI FALŞI peştilor pentru ca aceştia să pară mai proaspeţi... Ce s-a întâmplat cu magazinul (FOTO) Externe

Comercianţii din Kuweit par să fi depăşit de mult ce se petrece în ţările Uniunii Europene în privinţa "dublului standard" alimentar.
O pescărie din statul din Peninsula Arabică a recurs la un tertip pentru a-şi creşte vânzările şi a lipit ochi falși peștilor pentru a-i face să pară mai proaspeți. 

Un videoclip și o serie de imagini, inclusiv una în care este îndepărtat un ochi fals au fost distribuite pe un grup local de whatsapp, scrie hotnews.ro, citând BBC. 
Comercianţii concurenți din zonă au reacționat prin publicarea unor fotografii cu pește proaspăt, "fără produse cosmetice", alături de o imagine a unui pește cu ochi falși căreia i-au ataşat mesajul "Nu judecați niciodată prospețimea peștilor după strălucirea ochilor". 

Dacă unii utilizatori au criticat ideea pescăriei, alții au felicitat abordarea creativă a vânzătorului de pește. 

Decizia autorităţilor din Kuweit nu s-a lăsat aşteptată, magazinul care vindea peşte "cosmetizat" fiind închis.

 


 

Cât câştigă un angajat la Lidl

Citeşte mai multe despre:   Kuweit