Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Petiție online pentru secții de votare în punctele de frontieră din Europa: Șoferii nu pot vota, pentru că nu au domiciliu stabil peste granițe, deși străbat luni bune continentul

Petiție online pentru secții de votare în punctele de frontieră din Europa: Șoferii nu pot vota, pentru că nu au domiciliu stabil peste granițe, deși străbat luni bune continentul

Un articol de: Vladimir Ionescu - 18 Aug 2019, 20:25
Externe

Grupul Voluntari în Europa a lansat o petiție online, prin care cere deschiderea unor secții de votare în cele mai tranzitate puncte de frontieră, pentru că există foarte mulți șoferi, care străbat continentul, dar care nu pot vota pentru că nu au un domiciliu stabil peste granițele României.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU ...E EXTREM DE DUREROS

Adriana Mureșan, una dintre persoanele care au inițiat petiția, susține că, luni, la ora 10, va avea o întâlnire cu reprezentați din Ministerul Afacerilor Externe și Autoritatea Electorală Permanentă.

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ...

„Mâine la ora 10 mă întâlnesc cu cei de la Autoritatea Electorală Permanentă și Ministerul Afacerilor Externe. 

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! METODA PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU VA FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

Pe agenda de lucru este și încercarea de a prezenta problematica șoferilor de tir pe comunitate , care vor sa voteze, dar nu se pot inscrie pe site-ul deschis de AEP, deoarece ei nu locuiesc in străinătate. 
Ei locuiesc în cabina camionului și timp de 2 -3 luni, străbat Europa in lung si în lat. Nu știu unde vor fi săptămâna viitoare, nici vorbă sa știe in ce țară vor fi in noiembrie.

Ne-am gândit că ar fi foarte folositoare pentru ei niște secții de votare, deschise în cele mai tranzitate puncte de frontieră, folosind birourile dezafectate și marile zone de parcare, cu atât mai mult cu cât vorbim de o perioadă de 3 zile de votare in Europa

Pe lângă soferii de camioane , ar putea profita și autocarele, microbuzele cu cetățeni români aflați in acea perioadă in tranzit. 

Se pare că nu ne-am făcut bine înțeleși de dumneavoastră, de aceea revenim cu această explicație și va cerem ajutorul !!

Semnați petiția,sunt doar 20 de secunde, doar așa mâine putem discuta despre această problemă reală a șoferilor. 

Sunt doar 600 de semnatari, ar trebui sa fie cateva mii, încă se mai poate!

Ca să se numere mai repede semnătura dvs. , nu completați căsuța cu adresa de mail.

Va mulțumesc”, este postarea Adrianei Mureșan.

Citeşte mai multe despre:   Europa
 
 
 
Loading...