Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Petrecere-experiment în Olanda, organizată de Guvern. 1.300 de persoane au luat parte la distracție. Care a fost scopul științific (VIDEO)

Petrecere-experiment în Olanda, organizată de Guvern. 1.300 de persoane au luat parte la distracție. Care a fost scopul științific (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 09 Mar 2021, 10:48
Petrecere-experiment în Olanda, organizată de Guvern. 1.300 de persoane au luat parte la distracție. Care a fost scopul științific (VIDEO) Foto: Pixabay Externe

Guvernul olandez a făcut un experiment mai puţin obişnuit pe o arenă din Amsterdam, unde a chemat peste o mie de oameni să ia parte la o petrecere în aer liber. Principala condiţie a fost ca doritorii să prezinte un test COVID negativ la intrare. Întreaga petrecere s-a desfăşurat într-un mediu controlat, sub stricta supraveghere a autorităţilor, informează B1 TV.

 

Petrecere cu 1.300 de persoane - un experiment în Olanda

 

1.300 de persoane au luat parte la experientul de pe "Ziggo Dome" din Amsterdam. Numărul total al doritorilor a fost de aproximativ 100.000. Principala condiție de intrare la marea distracție a fost prezentarea unui test negativ de COVID-19, făcut cu cel mult 48 de ore înainte de eveniment. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

În timpul petrecerii, oamenii au fost împărțiți pe mai multe categorii. Un grup a fost rugat să poarte mască tot timpul. Membrii acestuia aveau voie să se așeze oriunde după ce se asigurau că nu sunt mai mult de trei persoane pe metru pătrat și că respectă distanțarea de 1,5 metri.

Un alt grup a purtat mască doar când s-a mișcat și când zărea locuri prestabilite. Mai era și grupului petrecăreților fără mască. În acest caz, lor nu le-a fost permis să se așeze oriunde.

Pentru a se asigura că regulile sunt respectate, organizatorii au monitorizat arena permanent. La cinci zile de la această primă mare distracţie din Amsterdam, petrecăreţii vor fi supusi unui nou test pentru a determina dacă și în ce măsură s-a răspandit coronavirusul.Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă

Citeşte mai multe despre:   petrecere,   experiment Olanda,   raspandire covid-19,   coronavirus