Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Vin EXTRATEREȘTRII? Dezvăluirile INCREDIBILE a piloților: 'Viteza a fost astronomică'. Ce transmit specialiștii

Vin EXTRATEREȘTRII? Dezvăluirile INCREDIBILE a piloților: 'Viteza a fost astronomică'. Ce transmit specialiștii

Un articol de: B1.ro - 13 Noi 2018, 08:50
Vin EXTRATEREȘTRII? Dezvăluirile INCREDIBILE a piloților: 'Viteza a fost astronomică'. Ce transmit specialiștii Externe

*UPDATE  Piloții care au raportat OZN-uri în Irlanda, cel mai probabil au văzut o stea de fotografiere, potrivit unui expert.

„Probabil că au fost meteoriți și nu este neobișnuit ca meteoriții să vină la un unghi mic, o traiectorie scăzută în atmosfera Pământului", a transmis avocatul jurnalist Gerry Byrne.

Autoritatea aviatică irlandeză investighează raportările despre lumini strălucitoare și OZN-uri din largul coastei de sud-vest a Irlandei.

A început la ora locală 06:47, vineri, 9 noiembrie, când un pilot britanic a contactat controlul traficului aerian de la Shannon, potrivit bbc.com.

Vroia să știe dacă există exerciții militare în zonă pentru că a văzut ceva „care se mișca atât de repede".

Operatorul de trafic aerian a spus că nu există astfel de exerciții.

Pilotul, care zboară din orașul canadian de la Montreal la Heathrow, a spus că a observat o "lumină foarte puternică", iar obiectul a apărut pe partea stângă a aeronavei înainte de a se "duce repede spre nord".

Se întreba ce ar putea fi, dar a spus că nu părea că ar fi fost un corp care să cadă.

Un alt pilot s-a alăturat și a sugerat că ar putea fi un meteor sau alt obiect care intră în atmosfera Pământului.Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

Bărbatul a spus că există „mai multe obiecte care urmăresc același tip de traiectorie" și că ele erau foarte strălucitoare.

Pilotul a spus că a văzut „două lumini strălucitoare" de-a dreapta, care au coborât la viteză.

De asemenea, colegul său a spus că viteza a fost „astronomică, ca Mach 2" - care este de două ori viteza sunetului.

„În urma rapoartelor efectuate de un număr mic de aeronave, vineri, 9 noiembrie, despre activitatea aeriană neobișnuită, IAA a depus un raport. Acest raport va fi investigat în cadrul procesului obișnuit de investigare a evenimentelor confidențiale ", a declarat Autoritatea Aviației a Irlandei (IAA).

Un purtător de cuvânt al aeroportului Shannon a declarat că nu ar fi oportun ca aeroportul să comenteze în timp ce investigația IAA este în curs de desfășurare.

Citeşte mai multe despre:   Irlanda