Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Republica Moldova: Oligarhul Vlad Plahotniuc ar fi suferit un ATAC CEREBRAL și s-ar afla într-un spital din altă țară

Republica Moldova: Oligarhul Vlad Plahotniuc ar fi suferit un ATAC CEREBRAL și s-ar afla într-un spital din altă țară

Un articol de: Andrei Stan - 24 Mai 2019, 10:17
Republica Moldova: Oligarhul Vlad Plahotniuc ar fi suferit un ATAC CEREBRAL și s-ar afla într-un spital din altă țară Foto: Vlad Plahotniuc / Facebook Externe

Presa de la Chișinău scrie că oligarhul Vladimir Plahotniuc ar fi suferit un accident vascular cerebral (AVC) și nu se mai află în Republica Moldova.

Zvonurile vin în contextul în care, de patru săptămâni, PD nu mai susține briefingul tradițional și în care liderul partidului, Plahotniuc, nu mai apare în public de 40 de zile. 

Jurnal de Chişinău a încercat să afle dacă este adevărat că Plahotniuc ar fi pe patul de spital peste hotarele țării. ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! MARE ATENȚIE! HACKERII CER BANI ÎN NUMELE CELEBREI CÂNTĂREȚE, PE INTERNET. MULȚI ROMÂNI ȘI-AU LUAT ȚEAPĂ

La Institutul de Neurologie și Neurochirurgie nu a fost internat până acum niciun pacient cu acest nume. 

Maria Ciobanu, deputat din partea Blocului „ACUM”, a scris miercuri seara pe Facebook un mesaj prin care confirmă că ar fi auzit și ea zvonul despre îmbolnăvirea lui Plahotniuc.

„La început nimeni nu a observat lipsa lui, deoarece disparițiile misterioase și aparițiile neaşteptate fac parte din modul său de viață. Mai apoi pe mulți a început să îi irite “nareadurile” tradiționale din ziua de marți, citite de pe prompter.

Azi mai mulți cunoscuți și necunoscuți se întrebau deja la modul serios: unde a dispărut Răul cel mare? Atât cei buni, cât și cei răi se mai îmbolnăvesc, așa că lăsați-l să zacă în liniște, dacă o fi adevărat zvonul. Poate meditațiile îndelungate îl vor ajuta să înțeleagă totuși că viața nu iartă răul făcut în mod intenționat și că până la urmă pentru toate, dar absolut pentru toate, plătim. Cu vârf și îndesat!”, a scris Maria Ciobanu.

Vitalie Gămurari, vicepreședinte al PD, a spus că, săptămâna trecută, Plahotniuc a fost la reuniunea de partid. 

„Eu nu pot să vă spun nimic, din simplul motiv că în ultimele zile nu am avut reuniuni cu dumnealui. Partidul lucrează mai departe. Eu sunt vicepreședinte. Îmi fac lucrul meu. Am auzit și eu zvonuri, dar iarăși… Sunt informații. Probabil, toți erau deprinși că dumnealui este permanent în vizor. Noi am avut săptămâna trecută reuniunea tradițională. Nu am avut briefing, pentru că am avut discuții pe intern. Săptămâna aceasta nu a fost, dar vedem când revine în țară. Nu cunosc, nu ține de competența mea și nu vreau să comentez viața privată a unui sau altui reprezentant”, a susținut Gămurari.

Publicația citată l-a întrebat și pe Sergiu Sârbu de ce în ultimele patru săptămâni nu se mai țin briefinguri la PD. 
Deputatul a spus că „atunci când va fi necesară anunțarea unor mesaje importante, se vor organiza”. 

Când a fost întrebat dacă este adevărat că Vladimir Plahotniuc ar fi suferit un AVC, Sârbu s-a scuzat: „Nu comentez nimic!”.
 

Citeşte mai multe despre:   Vladimir Plahotniuc,   Republica Moldova