Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Republica Moldova: Plahotniuc ar fi încercat să negocieze cu fugarul Renato Usatîi pentru a îl face pe ăsta să lupte cu Dodon, Maia Sandu şi Andrei Năstase (VIDEO)

Republica Moldova: Plahotniuc ar fi încercat să negocieze cu fugarul Renato Usatîi pentru a îl face pe ăsta să lupte cu Dodon, Maia Sandu şi Andrei Năstase (VIDEO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 24 Iun 2019, 15:41
Republica Moldova: Plahotniuc ar fi încercat să negocieze cu fugarul Renato Usatîi pentru a îl face pe ăsta să lupte cu Dodon, Maia Sandu şi Andrei Năstase (VIDEO) Foto: captură Video / Renato Usatîi / Facebook Externe

Presa de peste Prut a publicat o înregistrare în care ar fi prezentată o discuţie ce a avut loc între liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, și Radu Adrian, unul dintre consilierii liderului PD, Vlad Plahotniuc.

TRAGEDIA MOMENTULUI! A MURIT ÎN LUNA DE MIERE! VEZI REPEDE CINE E MIREASA CELEBRĂ! DOAMNE, CE DRAMĂ

Discuția dintre cei doi, care a avut loc, cel mai probabil, înaintea alegerilor parlamentare din februarie 2019 şi este presărată cu mai multe cuvinte obscene, arată unimedia.info.

E CRIMA SECOLULUI! ȘI-A OMORÂT SOȚIA SI CEI DOI COPII! INCREDIBIL CE I-A FĂCUT ÎNAINTE DE A O STRANGULA! IMAGINI DE COȘMAR (GALERIE FOTO)

Aceasta ar demonstra legături strânse între Renato Usatîi și Vadimir Plahotniuc prin intermediul lui Adrian Radu, prezentat ca persoana responsabilă de oprațiuni speciale.

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! BABA VANGA A ROMÂNILOR ANUNȚĂ DEZASTRU! MARELE CUTREMUR VINE DE PAȘTE (GALERIE FOTO)

În cadrul acestuia se vorbeşte despre o eventuală revenire în ţară a lui Usatîi, iar în schimb i se sugerează să "lupte” cu Igor Dodon, Maia Sandu și Andrei Năstase în alegerile din februarie 2019.

Republica Moldova: Plahotniuc ar fi încercat să negocieze cu fugarul Renato Usatîi pentru a îl face pe ăsta să lupte cu Dodon, Maia Sandu şi Andrei Năstase

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Radu Adrian: Întrebarea de bază: Renat, tu ce vrei să oferi în loc?

Renato Usatîi: Ce pot? Eu nu știu...trebuie să spui ceva concret...ca eu tot să mă gândesc, să-mi asum sau nu...

Radu Adrian: El nu poate nimic să ceară de la tine..

Renato Usatîi: Nu e vorba de asta. Ceva conceptual...El știe capacitățile mele.

Radu Adrian: Renat, eu lui i-am spus că trebuie să înțelegem ce poți tu oferi în schimb. Tu vrei ca să treacă deputații în Parlament...Lui nu îi este interesant să treci tu, Maia, Năstase, Dodon, lui îi este interesant să treacă PD-ul. Asta vrea....
 
Tu trebuie să vii cu niște garanții...noi ne gândim ce poate Renat să ofere în loc[...] Este sens ca tu să te așezi, concenterază-te, pune un plan A, B...unde vrei să ajungi tu exact și ce poți oferi în schimb. El să vină cu propunerea e complicat. El poate accepta un scenariu sau două...

Renato Usatîi: Eu nu prea știu ce se întâmplă acasă...

Radu Adrian: Acasă-i foarte simplu..din toate discuțiile de la ședință, noi pornim „combainul” nu pentru 3 spice să cadă și nu pentru 16%, dar foarte mult. Și asta tot trebuie să vină la PD. Trebuie de întârit partidul. Nu este cruțat nimeni.

Citeşte mai multe despre:   Republica Moldova,   renato usatii,   Vladimir Plahotniuc