Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Poliția canadiană recurge la sensibilizare pentru a atrage atenția conducătorilor auto: Au prezentat o înregistrare în care este lovit un urs (VIDEO)

Poliția canadiană recurge la sensibilizare pentru a atrage atenția conducătorilor auto: Au prezentat o înregistrare în care este lovit un urs (VIDEO)

Poliția călare din Canada recurge la sensibilizare pentru a atrage atenția conducătorilor auto asupra riscurilor pe care viteza și lipsa de atenție le presupune. În acest sens, au difuzat pe internet o înregistrare video, efectuată cu o cameră instalată pe o cască, în care un urs este lovit de un motociclist, relatează Toronto Sun.

Pe înregistrare se poate observa cum un motociclist pornește cu viteză pe un drum mărginit de o perdea de arbori în British Columbia. Atunci, apare un urs tânăr care traversează drumul alergând.

Motociclistul care, potrivit poliției, are o viteză de aproximativ 140 kilometri pe oră, este mult prea preocupat să privească vitezometrul și nu mai poate evita coliziunea.

Conform poliției, bărbatul a fost rănit ușor, iar ursul a fugit.

Un urs a fost lovit de o motocicletă în Canada
Embed:

Citeşte mai multe despre:   inregistrare