Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Polonia solicită o schimbare în politica lui Merkel. „Zi de zi, auzim vorbindu-se de acte de violenţă în care sunt implicaţi imigranţi”

Polonia solicită o schimbare în politica lui Merkel. „Zi de zi, auzim vorbindu-se de acte de violenţă în care sunt implicaţi imigranţi”

Un articol de: - 12 Feb 2016, 12:03
Foto: ziuanews.ro Externe

Premierul Poloniei, Beata Szydlo, a solicitat „un viraj”  în politica Angelei Merkel privind gestionarea crizei imigranţilor, în cadrul viziti sale în Berlin, transmite Le Figaro.

„Calea trasată nu ne va duce prea departe. Avem nevoie de un viraj”, a afirmat Beata Szydlo, care făcea referire la politica deschisă a lui Merkel în chestiunea migraţiei.

Anul trecut, aproximativ 1,1 milioane de solicitanţi de azil au fost înregistraţi în Germania.

Beata Szydlo a mai menționat că a fost „subestimat” pericolul reprezentat de fluxul mare de imigranţi care ajung în Europa.

„Zi de zi, auzim vorbindu-se de acte de violenţă în care sunt implicaţi imigranţi”, a precizat Szydlo, cu referire la „atacurile teroriste din Paris” şi „agresiunile sexuale din Koln din Ajunul Anului Nou”.

„Trebuie să admitem, au fost comise greşeli”, a acuzat Beata Szydlo, în ceea ce privește politicile lui Merkel în privinţa crizei imigranţilor.

„Situaţia de la frontierele exterioare ala Uniunii Europene este incontrolabilă”, a subliniat premierul Poloniei, adăugând că „avem nevoie azi de noi soluţii”.

Guvernul polonez a declarat că va oferi sprijin în privința gestionării crizei imigranţilor din afara frontierelor UE.

Citeşte mai multe despre:   Polonia,   schimbare,   violenta,   imigranti
 
Loading...