Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe A murit cel de-al 200-lea pompier care s-a luptat cu flăcările de la prăbușirea Turnurilor Gemene ale World Trade Center

A murit cel de-al 200-lea pompier care s-a luptat cu flăcările de la prăbușirea Turnurilor Gemene ale World Trade Center

Un articol de: B1.ro - 19 Iul 2019, 14:48
Externe

O nouă veste tristă vine de la departeamentul de pompieri din New York, după ce s-au luptat cu flăcările de la Turnurile Gemene ale World Trade Center. 

Numărul pompierilor care au murit a ajuns la 200. Pompierii Kevin Nolan a murit marți și Richard Driscoll a murit miercuri, potrivit Departamentului de Pompieri din New York.

ȘOC ȘI GROAZĂ LA MORMÂNTUL LUI RĂZVAN CIOBANU! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE CÂND AU VĂZUT! ASTA DA APARIȚIE

"Este aproape incomprehensibil ca, dupa ce am pierdut 343 de membri pe 11 septembrie, acum am avut 200 de morti mai multi membri FDNY din cauza bolii World Trade Center. Acești eroi și-au dat viața curajoasă pentru a salva și a recupera pe alții. Nu le vom uita niciodată",  a declarat comisarul de incendiu Daniel Nigro, scrie abc.news. 

Congresul examinează în prezent un proiect de lege pentru compensarea victimelor, care ar asigura finanțarea până în 2090.

Proiectul de lege a trecut săptămâna trecută de Casa Democratică, dar susținătorii așteaptă ca liderul Senatului Majorității, Mitch McConnell, să aducă proiectul de lege la Senatul Republican pentru votare. Proiectul de lege al Senatului a fost reținut de când senatorul Rand Paul, R-Ky. și-a exprimat îngrijorarea cu privire la modul în care ar fi plătiti.

CUTREMURĂTOR! IULIA VÂNTUR, ÎN PERICOL DE MOARTE! ANUNȚ DE ULTIM MOMENT PRIVIND STAREA ARTISTEI! SALMAN KHAN ESTE ÎNGROZIT (GALERIE FOTO)

Primul ministru din New York, Bill de Blasio, a scris pe Twitter despre decese și a solicitat finanțarea integrală a fondului.

"Ei nu au ezitat să se confrunte cu pericolul, au rămas până la finalizarea lucrărilor, Senatul TREBUIE să finanțeze pe deplin Fondul de Compensare a Victimelor din", a scris de Blasio pe contul său de twitter. 

Nolan s-a retras din FDNY în 2007 și este supraviețuitor al atacului. Boala de care suferea nu a fost făcută publică până în acest moment. Departamentul de Pompieri din New York a cerut tuturor memebrilor care vor participa la înmormântare să poarte uniformele de lucru, aducându-i pompierului un ultim omagiu. 

Driscoll, după ce a slujit timp de 32 de ani Departamentul de Pompieri din New York, a fost al 200-lea membru care a murit de cancer.

 

 
 
 
Loading...