Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Pompierii care au salvat 18 purcei dintr-un incendiu i-au primit în dar sub formă cârnați (FOTO)

Pompierii care au salvat 18 purcei dintr-un incendiu i-au primit în dar sub formă cârnați (FOTO)

Un articol de: - 23 Aug 2017, 18:20
Pompierii care au salvat 18 purcei dintr-un incendiu i-au primit în dar sub formă cârnați (FOTO) Foto: Countryside Network Externe

Mai mulți pompieri din Marea Britanie, care au scos niște purcei dintr-un hambar în flăcări, au primit în semn de recunoștință chiar animalele pe care le-au slavat, sub formă de cârnați, notează The Telegraph. 

În februarie, pompierii au salvat 18 purcei și două scroafe dintr-un incediu izbucnit într-un hambar din Wiltshire.

Pompierii au apreciat gestul și au spus despre cârnați că au fost ''fantastici".A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Foto: telegraph.co.uk

”La exact șase luni și o zi după ce pompierii Olsen și Richardson au salvat 18 purcei de la o fermă din Milton, echipa a primit o mostră a rezultatului muncii noastre din acea noapte de februarie. Mii de mulțumiri pentru tine, Rachel Rivers, care ne-ai dăruit această mostră”, se arată într-un mesaj postat, pe Facebook, de comandamentul de pompieri din Pewsey.

Fermiera Rachel Rivers și-a argumentat gestul: ”Am dorit să le mulțumesc. Le-am promis la acea vreme că o să duc acolo pentru ei niște cârnați, lucru de care au fost cu toții încântați. Suntem fermieri și cu asta ne ocupăm. Porcii nu pot fi ținuți ca animale de companie”.

Citeşte mai multe despre:   pompier,   incendiu,   Marea Britanie