Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Ponta: Intervenția rusească lovește uneori în ISIS, uneori în adversarii regimului și are ca scop strategic păstrarea lui Al-Assad (VIDEO)

Ponta: Intervenția rusească lovește uneori în ISIS, uneori în adversarii regimului și are ca scop strategic păstrarea lui Al-Assad (VIDEO)

Un articol de: - 05 Oct 2015, 23:00
Ponta: Intervenția rusească lovește uneori în ISIS, uneori în adversarii regimului și are ca scop strategic păstrarea lui Al-Assad (VIDEO) Foto: B1 TV Externe

Victor Ponta a declarat în emisiunea Ultimul Cuvânt, moderată de Cătălin Striblea, că intervenția Rusiei în Siria nu are mereu drept țină pozițiile Statului Islamic, scopul real fiind menținerea la putere a regimului Bashar al-Assad.

”Intervenția rusească lovește, uneori în ISIS uneori în adversarii regimului și are ca scop strategic păstrarea regimului Al-Assad, un regim ilegitim care se face vinovat de crima contra umanității.

Am profitat de întâlnirea de ieri și am vorbit cu oficiali din Iordania. Ei se întreabă: după ce au murit atâția oameni, cum ne putem așeza la aceeași masă (cu membrii regimului Assad)? Și Turcia spune la fel: cum îi putem vedea ca pe un partener?” a declarat premierul.

Ponta: Intervenția rusească lovește uneori în ISIS


Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Siria,   Rusia