Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe "Porcule, du-te acasă!" Vicepremierul rus a avut parte de o primire deloc onorantă pe aeroportul din Chișinău (VIDEO)

"Porcule, du-te acasă!" Vicepremierul rus a avut parte de o primire deloc onorantă pe aeroportul din Chișinău (VIDEO)

Un articol de: - 05 Iul 2016, 15:44
"Porcule, du-te acasă!" Vicepremierul rus a avut parte de o primire deloc onorantă pe aeroportul din Chișinău (VIDEO) Foto:ukraine.popo.lt Externe

”Porcule, du-te acasă!” sau ”Afară cu dușmanii din țară” sunt doar două dintre mesajele cu care a fost întâmpinat vicepremierul rus Dmitri Rogozin la venirea sa în Chișinău, informează dechide.md.

Oficialul rus a fost departe de o primire prietenoasă marți, când a aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău și s-a îndreptat spre mașină. Mai mulți moldoveni au manifestat susținând că atitudinea lui Rogozin a fost de multe ori nepotrivită față de țara lor. 

Ei au mai scandat și „Armata rusă, afară!” și „Ocupanți ați fost, ocupanți veți fi până veți muri, criminalilor!”.

Vicepremierul rus a avut parte de o primire deloc onorantă pe aeroportul din Chișinău

„Este o persoană care nu-și are locul în Republica Moldova, pentru că a instigat întotdeauna la ură și la separatism teritorial. Are și o carte unde a mărturisit că este mândru că a luptat împotriva Republicii Moldova și că, dacă ar avea această ocazie, ar face acest lucru încă o dată. Iată de ce dumnealui nu poate nicicând să negocieze reglementarea transnistreană. Trebuie să transmitem un mesaj autorităților și anume să se autosesizeze pentru a cerceta astfel de persoane din punct de vedere penal pentru separatism”, a spus Vlad Bilețchi, președintele ODIP. 

Dmitri Rogozin se află într-o vizită de două zile în Republica Moldova. Venirile acestuia au declanșat de fiecare dată proteste și scandaluri, mai ales din cauza susținerii deschise pe care Rogozin o manifestă față de regiunea separatistă din stânga Nistrului, dar și din cauza criticilor dure pe care acesta le-a enunțat față de încercările moldovenilor de a se integra în blocul comunitar.

Citeşte mai multe despre:   vizita oficiala,   Chisinau,   manifestatii,   Republica Moldova