Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Povestea refugiatul agresat de jurnalista maghiară în timp fugea cu copilul său în brațe: Un "revoluționar" și fost antrenor al unei "echipe de vis" din prima ligă siriană (FOTO)

Povestea refugiatul agresat de jurnalista maghiară în timp fugea cu copilul său în brațe: Un "revoluționar" și fost antrenor al unei "echipe de vis" din prima ligă siriană (FOTO)

Un articol de: - 11 Sep 2015, 12:25
Povestea refugiatul agresat de jurnalista maghiară în timp fugea cu copilul său în brațe: Un "revoluționar" și fost antrenor al unei "echipe de vis" din prima ligă siriană (FOTO) Externe

Incidentul petrecut în Unagria, atunci când o angajată a postului de televiziune ungar N1TV a lovit imigranții care traversau frontiera, s-a răspândit cu rapiditate, comportamentul jurnalistei fiind aspru criticat. Povestea refugiatului sirian, lovit de aceasta în timp ce era urmărit de polițiști, este impresionantă.

Potrivit euronews, bărbatul se numește Osama al-Abd al-Mohsen, fiind cunoscut şi sub numele de Osama al-Ghadab și este orginar din Deir Ezzor. Acestea a fost antrenor de fotbal la echipa al-Fotuwa SC, din prima ligă siriană.

El a fost filmat în timp ce jurnalista i-a pus piedică în timp ce încerca să scape dintr-o tabără de refugiați din Ungaria, alături de fiul său de opt ani. Mulți refugiați s-au ferit să ceară azil politic în Unagria deoarece n-ar mai fi putut pleca în țări mai bogate ale Uniunii Europene, precum Germania.

El a fost identificat cu ajutorul unei comunități online pe o pagină de socializare. Potrivit acesteia Osama a fugit din calea grupării Stat islamic, ce controlează o mare parte din Siria și Irak.

Comentariile îl descriu pe bărbat ca fiind un "revoluționar", deoarece a fost capturat și torturat de regimul lui Bashar al-Assad.

O fotografie de pe pagina Facebook îl ca antrenorul echipei de fotbal din Deir Ezzor, însoțită de un comentariul "echipa de vis".


Foto: euronews.com

 

Citeşte mai multe despre:   Ungaria,   jurnalista