Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Poza zilei vine de la Londra. ”Luc dă băl, fain dă băl. Atenșăn băl!”: Un român a găsit un bilet pe care sunt notate cuvintele-cheie pe care trebuie să le știe cei de la Alba Neagra (FOTO)

Poza zilei vine de la Londra. ”Luc dă băl, fain dă băl. Atenșăn băl!”: Un român a găsit un bilet pe care sunt notate cuvintele-cheie pe care trebuie să le știe cei de la Alba Neagra (FOTO)

Un articol de: - 01 Iul 2016, 14:36
Poza zilei vine de la Londra. ”Luc dă băl, fain dă băl. Atenșăn băl!”: Un român a găsit un bilet pe care sunt notate cuvintele-cheie pe care trebuie să le știe cei de la Alba Neagra (FOTO) Foto: facebook.com/alex.mihailovici Externe

Poza zilei vine din capitala Marii Britanii, unde un român a găsit lângă London Bridge un bilet cu textul pe care ar trebui să îl știe cei care încearcă să-i atragă pe englezi să joace Alba-Neagra.

”Am găsit pe jos acest bilet lângă London Bridge! Astea-s sunt cuvintele ( textul ) pe care trebuie să îl știe cel de la Alba - Neagra”, este mesajul postat pe Facebook de Alex Miahilovici, cel care a făcut ”descoperirea” care a provocat amuzamentul internauților.

Asta pentru că pe bilet nu apare un text în limba engleză, ci este notat doar modul în care ar trebui pronunțate cuvintele.

”Luc dă băl, fain dă băl. Atenșăn băl. Oan, tu, tri, băl, uer iz dă băl?” sunt doar câteva dintre indicațiile care se regăsesc pe hârtia găsită în Capitala britanică.

Un român a găsit un bilet pe care sunt notate cuvintele-cheie pe care trebuie să le știe cei de la Alba Neagra

 

Citeşte mai multe despre:   Londra,   bilet