Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Poze scandaloase cu preoți, puse pe seama Bisericii: "Fotografiile demonstrează că dorințele și ispitele nu țin cont de sex, culoare, orientare sexuală, convingeri și credințe, vârstă sau de orice alt statut"

Poze scandaloase cu preoți, puse pe seama Bisericii: "Fotografiile demonstrează că dorințele și ispitele nu țin cont de sex, culoare, orientare sexuală, convingeri și credințe, vârstă sau de orice alt statut"

Un articol de: - 12 Oct 2015, 17:38
Poze scandaloase cu preoți, puse pe seama Bisericii: "Fotografiile demonstrează că dorințele și ispitele nu țin cont de sex, culoare, orientare sexuală, convingeri și credințe, vârstă sau de orice alt statut" Externe

Un așa zis calendar ortodox cu preoți homosexuali realizat în România a fost prezentat de Huffington Post. Imaginile îi ironizează pe liderul rus Vladimir Putin și pe Patriarhul Kiril al Rusiei.

Calendarul ar fi fost realizat de Magdalena De Iona în România, care a spus pentru Huffington Post că acesta nu este destinat a fi utilizat în scopuri religioase, ci mai degrabă ca efort artistic împotriva homofobiei în Biserica Ortodoxă, la care aproape 90 la sută dintre români îi aparțin.

Echipa formată din români din spatele calendarelor "Preoti ortodocși" prezintă din nou imagini extrem de provocatoare, cu Vladimir Putin și Patriarhul Kiril al Rusiei în prim plan. Cei doi au o atitudine radicală față de comunitatea gay, președintele Rusiei interzicand "propaganda gay" în țară, ignorând total drepturile LGBT.

"Fotografiile demonstrează că dorințele și ispitele nu țin cont de sex, culoare, orientare sexuală, convingeri și credințe, vârstă sau de orice alt statut", au spus reprezentanții calendarului, conform obiectiv.info.

Calendar cu preoți homosexuali

 

Citeşte mai multe despre:   BOR,   Preoţii ,   homosexuali