Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe POZELE DEOCHEATE cu doamna MINISTRU au şocat pe toată lumea! (NECENZURAT - GALERIE FOTO)

POZELE DEOCHEATE cu doamna MINISTRU au şocat pe toată lumea! (NECENZURAT - GALERIE FOTO)

Un articol de: - 15 Noi 2016, 13:43
POZELE DEOCHEATE cu doamna MINISTRU au şocat pe toată lumea! (NECENZURAT - GALERIE FOTO) foto: uaposition Externe

Societatea ucraineană a fost şocată după ce a văzut mai multe fotografii nud cu Anastasia Deeva, ministru adjunct, de 24 de ani, însărcinată cu Integrarea Europeană a Afacerilor Interne ale Ucrainei. Cu toate că punerea în funcţie a Anastasiei Deeva a fost contestată de mulţi din cauza vârstei mult prea fragede, tânăra a reuşit să ocupe postul mult dorit, potrivit UA Position.

Pentru a lucra ca ministru adjunct sunt necesari zece ani de experienţă, ceea ce demonstrează că Anastasia a minţit în ceea ce priveşte experienţa profesională trecută în CV, ea având doar vârsta de 24 de ani. 

De asemenea, Irina Geraşchenko, purtătoarea de cuvânt a deputaţilor ucrainieni, a confirmat faptul că Anastasia a fost numită pe baza unui CV plin de informaţii false, aceasta neavând vreo competenţă în domeniu.

Totuşi, ministrul de Interne, Arsen Avakov, şi-a apărat colega de guvern: ”Are o extraordinară capacitate de muncă și abilități fantastice de comunicare. Vorbește excelent engleză și franceză, având și două masterate în domeniu”.

În legătură cu fotografiile nud cu care tânăra a creat vâlvă pe internet, au fost făcute în perioda studenţiei, iar potrivit lui Arsen Avakov, acestea nu conţin nimic imoral.

Pozele au fost postate în urmă cu mai multă vreme pe conturile tinerei de Facebook şi Instagram, iar aceasta a uitat să le şteargă în momentul în care a fost pusă în funcţia atât de importantă.

Celebrul prezentator S-A STINS din viață. ESTE VESTEA TRISTĂ A ZILEIBeing Sent

 

 

Citeşte mai multe despre:   Ucraina,   ministru