Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Predica unui imam din Germania: "Europa nu ar fi existat fără civilizația islamică. Este o fiică nerecunoscătoare" (VIDEO)

Predica unui imam din Germania: "Europa nu ar fi existat fără civilizația islamică. Este o fiică nerecunoscătoare" (VIDEO)

Un articol de: - 11 Sep 2015, 17:35
Predica unui imam din Germania: "Europa nu ar fi existat fără civilizația islamică. Este o fiică nerecunoscătoare" (VIDEO) Externe

Predica unui imam din Germania a stârnit reacții în rândul internauților din întreaga lume.

Imamul spune în predica sa că Europa trebuie să aibă recunoștință pentru islam, că datorită lor bătrânul continent s-a dezvoltat.


„Europa modernă s-a născut din sânul civilizației islamice. Europa modernă este fiica civilizației islamice, dar este o fiica nerecunoscatoare, care a uitat tot ce au făcut părinții ei buni pentru ea. Și o lovește cu capul de pereți.

(…) Fără civilizația islamică Europa nu ar fi existat. Fără civilizația islamică Europa nu s-ar fi dezvoltat. În timp ce europenii se măcelareau între ei ca barbarii, civilizatia islamică era pe culmile dezvoltării”, spune imamul în fața credincioșilor.


Predica unui imam din Germania: Europa să fie recunoscătoare islamului

Citeşte mai multe despre:   islam,   Germania,   Siria