Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Premierul Australiei, Julia Gillard: Mayașii aveau dreptate, vine sfârșitul lumii

Premierul Australiei, Julia Gillard: Mayașii aveau dreptate, vine sfârșitul lumii

Premierul australian, Julia Gillard, a filmat recent o reclamă amuzant pentru a promova un post de radio, reclamă în care admite teoria populației maya cu privire la sfârșitul lumii.

După ce a recunoscut că sfârșitul lumii este aproape, premierul continuă să își asigure compatrioții vizavi de sprijinul ei fața unor elemente apocaliptice precum ”zombies”, ”bestiile din infern” și succesul muzicii pop din Coreea.

Cu un expresie gravă, pe care o foloseşte de regulă în timpul conferinţelor de presă oficiale,Julia Gillard şi-a început mesajul de doar 50 de secunde astfel: "Dragii mei compatrioţi australieni care mai sunteţi încă în viaţă".

"Sfârşitul lumii se apropie. Nu din cauza Y2K, nici măcar a taxei pe carbon", a continuat Gillard cu fermitate. "Se pare că profeţia calendarului maya este adevărată", scrie Mediafax.

Y2K este denumirea sub care este cunoscută teoria potrivit căreia computerele urmau să se blocheze în anul 2000, iar taxa pe carbon se referă la o controversă majoră cauzată de o un proiect iniţiat în 2012 de Partidul Laburist din care face parte Julia Gillard.

Premierul australian a intrat apoi într-o serie de detalii înfiorătoare despre sfârşitul lumii, însă le-a făcut compatrioţilor ei o promisiune: "Indiferent dacă lovitura de graţie ne va fi dată de zombies devoratori de carne umană, de bestii demoniace din infern sau de triumful muzicii K-pop (muzica pop sud-coreeană, n.r.), trebuie să fiţi convinşi de un lucru despre mine: voi lupta pentru voi până la final".Un purtător de cuvânt al premierului australian a spus că acest mesaj video, care a fost postat pe internet de postul Triple J, joi, a fost vizualizat deja de peste 232.000 de ori pe YouTube şi a fost de fapt o simplă glumă.

"A fost o glumă. E vorba de puţin umor, referitor la discuţiile despre sfârşitul lumii. Nimic altceva", a precizat aceeaşi sursă.Premierul australian: Vine sfârșitul lumii, Apocalipsa e aproape
Embed:

Citeşte mai multe despre:   sfarsitul lumii,   gluma,   mesaj
 
 
 
Loading...