Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Premierul Israelului: Amenințările privind un posibil atac la adresa Iranului nu a oprit Teheranul să se doteze cu arme nucleare

Premierul Israelului: Amenințările privind un posibil atac la adresa Iranului nu a oprit Teheranul să se doteze cu arme nucleare

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a declarat, miercuri, că asigurările date de SUA privind o posibilă intervenția militară în Iran nu a convins Teheranul să oprească dotarea cu arme nucleare, arată Mediafax.

"Regimul de la Teheran crede că membrii comunităţii internaţionale nu manifestă suficientă voinţă pentru a opri Iranul. În momentul de faţă, regimul iranian crede că membrii comunităţii internaţionale nu au suficientă voinţă pentru a opri programul nuclear. Domnul Panetta a declarat în urmă cu câteva luni că, dacă nu vor mai exista alte opţiuni, America va acţiona... Dar aceste declaraţii încă nu au convins regimul iranian să oprească programul nuclear. Această situaţie trebuie să se schimbe şi trebuie să se schimbe rapid, pentru că timpul pentru rezolvarea pe cale paşnică a acestei situaţii tinde să expire", a spus premierul.

SUA a avertizat Israelul să nu atace de unul singur Iranul, însă Netanyahu s-a pronunțat în favoarea unei intervenții militare pentru oprirea dezvoltării de arme nucleare de către Teheran.

Citeşte mai multe despre:   Israel,   Iran,   SUA,   arme nucleare,   Teheran