Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Viralul Zilei: Preot pe trotinetă la slujba de Înviere (VIDEO)

Viralul Zilei: Preot pe trotinetă la slujba de Înviere (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 09 Apr 2018, 15:07
Viralul Zilei: Preot pe trotinetă la slujba de Înviere (VIDEO) Externe

Un preot a devenit vedetă pe internet. Din dorinţa de a grăbi puţin lucrurile în seara Învierii, acesta a apelat la o metodă inedită. Slujitorul Domnului s-a urcat pe o trotinetă şi a dat câteva ture prin biserică, spre uimirea, dar şi spre amuzamentul enoriaşilor.

Imaginile cu un preot care s-a urcat pe trotinetă chiar în timpul Slujbei de Înviere a stârnit reacţii nu doar printre oamenii prezenţi în biserică, ci şi în mediul online. Preotul s-a descurcat onorabil pe trotinetă şi a reuşit să îşi ţină echilibrul în timp ce mergea cu viteză printre enoriaşi. În urma lui, "ajutoarele" alergau cu icoanele şi toaca în mână şi încercau să ţină pasul.

După câteva ture ameţitoare prin biserică, preotul s-a dat jos de pe trotinetă, a pus-o deoparte şi a continuat slujba ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Acesta nu s-a lăsat intimidat nici de privirile uimite ale enoriaşilor, nici de hohotele de râs din jurul său. 

Clipul a strâns mii de vizualizări pe reţelele de socializare de la internauţii care s-au arătat amuzaţi şi contrariaţi deopotrivă de stilul nonconformist al preotului.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.