Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Preot român din Nisa: Suntem șocați. Ne este teamă pentru familie, ne este frică pentru credincioșii noștri și pentru ceilalți (VIDEO)

Preot român din Nisa: Suntem șocați. Ne este teamă pentru familie, ne este frică pentru credincioșii noștri și pentru ceilalți (VIDEO)

Un articol de: - 15 Iul 2016, 12:49
Preot român din Nisa: Suntem șocați. Ne este teamă pentru familie, ne este frică pentru credincioșii noștri și pentru ceilalți (VIDEO) Foto: intoday.in Externe

Radu Totelecan, preot român care trăieşte în Nisa, a declarat plângând, că este şocat de tragedia petrecută joi seară în sudul Franța.

”Suntem șocați. Dintre cei ai noștri au participat la artificii aseara. Probabil avem și pe cineva care este accidentat. Suntem sub șoc, suferim, consulul general de la Marsilia este la Nisa. Avem planificată la ora 20 o întâlnire cu tinerii din parohie să facem o slujbă de pomenire, să ne organizărm să vedem cum putem să îi ajutăm pe cei care sunt în situația de a fi ajutați. Suntem o comunitate bine închegată, suntem mulți, mulți tinerii, mulți copii care s-au născut. Am pus temelia ca să construim o biserică românească”, a declarat preotul.

”Eu sunt afară, mă plimb ca un leu în cușcă pe străzi, nu e chiar așa simplu. Toată noaptea, nimeni dintre noi nu a dormit. Normal că aveam o teamă pentru familie, ne este frică pentru credincioșii noștri și pentru ceilalți, avem prieteni în Franța. Nu suntem în siguranță, nu suntem de acord cu teroarea și cu a lua viața cuiva”, a mai declarat preotul.

Preot român din Nisa: Suntem șocați. Ne este teamă pentru familie, ne este frică pentru credincioșii noștri și pentru ceilalți

Citeşte mai multe despre:   Nissan