Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Presă: Dominique Strauss Kahn s-a despărțit de soția sa, Anne Sinclair

Presă: Dominique Strauss Kahn s-a despărțit de soția sa, Anne Sinclair

Dominique Strauss Kahn s-a despărţit de soţia sa, jurnalista Anne Sinclair. Informaţia, încă neconfirmată oficial, a apărut în publicaţia americană "Closer". Potrivit unor surse din anturajul celor doi, Strauss-Kahn şi Sinclair ar trăi deja în locuinţe separate de o lună.

Repetatele infidelităţi ale soţului ei, fostul director general general al Fondului Monetar Internaţional Dominique Strauss Kahn ar fi adus-o la capătul răbdării pe partenera sa. Presa de scandal din Statele Unite, acolo unde şi-a relansat cariera în presă în calitater de editorialistă a cotidianuului Huffington Post, scrie că Anne Sinclair s-ar fi săturat să fie târâtă în tot felul de scandaluri cu tentă sexuală din cauza lui Strauss Kahn şi l-ar fi dat afară pe acesta din domiciliul conjugal.    

Ei sunt căsătoriţi de 20 de ani, iar jurnalista Anne Sinclair l-a susţinut întotdeauna în public pe soţul ei anul trecut când a fost arestat sub acuzaţiile de viol şi agresiune sexuală asupra mai multor femei. Deşi nu au fost dovedite niciodată, iar majoritatea femeilor şi-au retras plângerile, învinuirile i-au afectat iremediabil cariera politică lui Dominique Strauss-Kahn.  Se pare, potrivit surselor din anturajul lui DSK că acesta ar fi devenit depresiv din cauza faptului că nu-şi mai găseşte de lucru după scandalurile în care a fost implicat, ceea ce a făcut ca certurile cu soţia sa să fie din ce în ce mai dese.

Dominique Strauss-Kahn a fost nevoit să demisioneze de la conducerea FMI în vara trecută după ce o cameristă de origine dominicană l-a acuzat că ar fi violat-o într-o cameră de hotel din New York. Publicaţia americană Closer nu precizează însă dacă vreunul dintre ei se gândseşte şi la varianta unui divorţ.

Citeşte mai multe despre:   soţie