Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Președinta Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic, pune haosul creat de valurile de imigranți pe seama cancelarului german Angela Merkel: "A invitat refugiații în Germania, iar apoi a spus stop"

Președinta Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic, pune haosul creat de valurile de imigranți pe seama cancelarului german Angela Merkel: "A invitat refugiații în Germania, iar apoi a spus stop"

Un articol de: - 22 Sep 2015, 17:18
Președinta Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic, pune haosul creat de valurile de imigranți pe seama cancelarului german Angela Merkel: "A invitat refugiații în Germania, iar apoi a spus stop" Externe

Președinta Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic, a pus haosul creat de valurile mari de imigranți care ajung în fiecare zi în Europa pe seama cancelarului german Angela Merkel și îi reproșează că a invitat refugiații în Europa, potrivit EFE.  

Merkel a invitat refugiații în Germania, iar acum câteva zile, ea (Merkel) a pus piciorul pe frână și a spus că Germania nu poate primi toți acești imigranți economici. A făcut acest lucru fără să-și dea seama că, într-un trafic atât de congestionat, a provocat haos pe șosea apăsând frâna, iar acest haos trebuie acum soluționat”, a spus președinta croată.

Kolinda Grabar-Kitarovic și-a acuzat și propriul guvern că a fost prins pe picior greșit de valul de migranți.

Între 2.000 și 3.000 de noi migranți au intrat marți dimineața în Croația, venind dinspre Serbia, în timp ce autoritățile de la Zagreb se tem că statele vecine ar putea decide să-și închidă frontierele pentru imigranții ilegali.

În ultima săptămână , în Croația, venind tot dinspre Serbia, au ajuns peste 30.000 de imigranți. Dintre aceștia, aproximativ 27.000 și-au continuat călătoria către Vestul Europei, potrivit Ministerului de Interne croat.

Citeşte mai multe despre:   Croatia,   Angela Merkel,   criza imigrantilor,   Europa