Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Donald Trump: Am fost supus celei mai mari hărțuiri a unui preşedinte din ISTORIE

Donald Trump: Am fost supus celei mai mari hărțuiri a unui preşedinte din ISTORIE

Un articol de: Ionescu Tudor - 30 Mai 2019, 19:53
Donald Trump: Am fost supus celei mai mari hărțuiri a unui preşedinte din ISTORIE Sursă foto: Twitter / Donald Trump Externe

Preşedintele american Donald Trump a declarat că a fost supus "cele mai mari hărțuiri a unui preşedinte din istorie", referindu-se la ancheta care vizează presupusa influenţare a alegerilor prezidenţiale din 2016 de către Federaţia Rusă, precizează Deutsche Welle.

Ulterior, preşedintele american a criticat şi faptul că "vânătoarea de vrăjitoare" a costat 40 de milioane de dolari. Asta după ce, săptămâna trecută, spusese că a costat 20 de milioane de dolari.

Mesajele preşedintelui american au venit după ce, miercuri, Robert Mueller a dat un răspuns cel puţin interpretabil în ceea ce priveşte presupusa legătura a lui Donald Trump cu Rusia.

În declaraţiile date în faţa membrilor Congresului american a indicat faptul că Donald Trump nu poate fi "nici acuzat, şi nici exonerat". Ulterior, adăugând că "preşedintele nu poate fi pus sub acuzare".

"Punerea sub acuzare a preşedintelui pentru o infracţiune nu este o opţiune pe care să o putem lua în calcul", a declarat Robert Mueller în faţa membrilor Congresului american.

Robert Mueller, avocat şi fost director al FBI. S-a ocupat de ancheta ce l-a vizat pe Donald Trump, la capătul căreia a fost redactat un raport de 488 de pagini (sursă foto: hepta.ro)

"Rusia, Rusia, Rusia! Asta e tot ce aţi auzit la începutul acestei farse cu vânătoare de vrăjitoare... Şi acum Rusia a dispărut pentru că nu am avut nimic de a face cu Rusia, care nu m-a ajutat să fiu ales. A fost o infracţiune care nu a existat. 

Aşa că acum, democraţii şi partenerul lor, presa de fake news-uri, spun că a contrazis (Robert Mueller - n.r.) această falsă infracţiune care nu a existat, această falsă acuzație, și că nu ar trebui să se lupte, ci că ar trebui să stea la locul lui. Ar putea fi asta obstrucție? Nu, Mueller nu a găsit nicio Obstrucție. Carantină obligatorie pentru două săptămâni. CNSU a adoptat Hotărârea

Hărțuire prezidențială!", a scris preşedintele american într-un mesaj postat pe Twitter.