Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Donald Trump și-a AMENINȚAT subordonații cu concedierea. 'NIMENI nu îmi încalcă ordinele!'

Donald Trump și-a AMENINȚAT subordonații cu concedierea. 'NIMENI nu îmi încalcă ordinele!'

Un articol de: Ionescu Tudor - 22 Apr 2019, 23:08
sursă foto: businessinsider.com Externe

Preşedintele american Donald Trump și-a ameninţat subordonaţii cu concedierea în situaţia în care nu îngreunează ancheta care-l vizează cu privire la o posibilă colaborare a sa cu Rusia în timpul campaniei prezidenţiale din 2016, relatează CNN, care citează recent-conceputul raport al lui Robert Mueller.

Concluziile raportului vin astfel în contradicţie directă cu afirmațiile Preşedintelui american, care susţine că niciunul dintre subordonaţii lui nu i-ar fi încălcat vreodată dispoziţiile.

"Nimeni nu îmi încălca ordinele!", a declarat Donald Trump, luni, pentru presă.

Potrivit raportului lui Robert Mueller, mai mulţi subordonaţi ai lui Donald Trump i-au ignorat, sau pur şi simplu au refuzat, să ducă la îndeplinire anumite dispoziţii care erau menite să îngreuneze ancheta care-l vizează în legătură cu o posibilă colaborare cu Rusia.

Pentru a-și forţa subordonaţii să-i respecte dispoziţiile, Donald Trump i-ar fi ameninţat cu concedierea, ajungându-se în situația in care angajații Casei Albe să aibă la ei mereu o demisie deja redactată.

"Eforturile de influenţare ale Preşedintelui au fost, în mare parte, fără efect, dar asta s-a datorat în marte parte faptului că personale care-l incojurau pe Preşedinte au refuzat să îndeplinească ordinele sau solicitările lui", se arată în raport.

Ulterior, tot preşedintele american a făcut şi un nou atac la adresa anchetei care-l vizează.

"Nu e uimitor cum persoanele care au fost cele mai apropiate de mine, de departe, şi care ştiau de campanie (campania prezidenţială din 2016 - n.r.) nu au fost chemate niciodată să depună mărturie în faţa lui Mueller. Motivul este că cei 18 democraţi furioşi ştiau că vor spune, cu toţii "NICIO COLABORARE SECRETĂ" şi doar lucruri bune!", a precizat Donald Trump într-o postare pe Twitter de luni.

Raportul lui Robert Mueller este cel în care se indică faptul că, într-adevăr, ar fi existat o colaborare a lui Donald Trump cu Federaţia Rusă în timpul campaniei prezidenţiale din 2016 și chiar și înainte de ea. Documentul complet poate fi citit AICI.

Foto: Fostul Director al FBI-ului, Robert Mueller, coordonatorul investigaţiei care-l vizează pe Donald Trump (sursă foto: Facebook)

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump
 
 
 
Loading...