Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas: Acordul de pace cu Israelul trebuie să fie definitiv

Preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas: Acordul de pace cu Israelul trebuie să fie definitiv

Preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, a cerut, în discursul rostit la Adunarea Generală a ONU, încetarea activităţilor israeliene de colonizare.

"Obiectivul nostru este să ajungem la un acord complet şi definitiv şi la un acord de pace între statul Palestina şi Israel, un acord care să rezolve toate problemele aflate în suspans", a spus Abbas de la tribuna ONU.

Acesta a afirmat că doreşte un acord "definitiv" de pace cu Israelul, notează AFP.

"Dar comunitatea internaţională trebuie să obţină încetarea activităţilor israeliene de colonizare. Comunitatea internaţională trebuie să rămână pregătită să condamne şi să blocheze orice iniţiativă care ar afecta negocierile, iar aici mă refer înainte de toate la activităţile de colonizare în teritoriile noastre palestiniene, în special la Ierusalim. Timpul este limitat. Negocierile în curs par a fi ultima şansă pentru a ajunge la o pace corectă. A venit vremea libertăţii poporului palestinian. A venit vremea independenţei Palestinei. A venit vremea păcii", a adăugat Abbas.

Citeşte mai multe despre:   ONU,   Israel,   Palestina